tracking

Hvordan du gør en cykel ren med WD-40 Bike Cleaner

Det er perfekt at cykle på en ren cykel, men det kan være irriterende at rengøre det. Denne guide hjælper dig med at vide, Hvordan du gør en cykel ren med WD-40 Bike Cleaner. Det giver dig mulighed for at nyde din tur!

TING DU HAR BRUG FOR

  • Cykelholder

  • Børste

  • Ren klud eller tørklæde

  • Rent vand helst med en vandslange

TRIN 1

Forbered cyklen

Før du starter skal du sætte cyklen på en cykelholder så du nemt kan nå alle dele af cyklen. Det sikrer også at cyklen ikke rykker sig mens du rengør den.

TRIN 2

skyl cyklen

Efter det skal du skylle cyklen med rent vand, helst fra en haveslange om muligt. Det hjælper med at løsne skidtet og aktivere midlet.

TRIN 3

applikker WD-40 Bike Cleaner

Når du har renset cyklen, så appliker WD-40 Bike Cleaner på områderne der har brug for at blive gjort rene, normalt de områder hvor skidt og møg samler sig. Lad det sidde i et par minutter. Hvis skidtet ikke vil af, skal du muligvis bruge en børste til at få det af.

TRIN 4

Skyl cyklen ren

Du skal skylle cyklen med vand igen, det fjerner det der måtte være tilbage. Når den er skyllet skal cyklen tørres med en ren klud eller et rent tørklæde.

KONKLUSION

Med hjælp fra denne simple guide der viser dig hvordan du gør en cykel ren med WD-40 Bike Cleaner, vil du køre på vejen med en helt ren cykel!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

Hvordan du affedt en cykelkæde af

Se detaljer

Hvordan man rengøre en cykelkæde med WD‑40

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark