tracking

Hvordan skiftes et indre rør til cykel?

Cykelture øges med ankomsten af ​​solrige dage! Men punkteringer er derfor også hyppigere. Lær hvordan skiftes et indre rør til cykel i dag ved at følge vores vigtigste trin.

TING DU HAR BRUG FOR

  • En cykel pumpe

  • Tire ophuggere

  • Et nyt indre rør under hensyntagen til størrelsen på dit dæk (26 ″, 28 ″, … ) og størrelsen på ventilen (i mm)

  • Et værksted for at holde din cykel

  • Værktøjer til at adskille dit hjul

TRIN 1

INSTALLATIONEN FOR AT ÆNDRE DIN BIKE-RØR

Først skal du indstille udenfor eller i dit værksted / garage med alle de tilgængelige værktøjer. Placer ideelt din cykel på et værkstativ. Ellers skal du vende din cykel på sadlen og styret på jorden eller på et bord.

TRIN 2

FJERN HJULET

Fjern først hjulet. For at gøre dette skal du placere din kæde på det lille tandhjul for at lette demontering. Løsn først bremsekaliberne, fjern derefter hjulet ved at afmontere hjulakslen ved hjælp af en justerbar skruenøgle, hvis du ikke har en “hurtig frigørelses” hjulaksel) . For baghjulet skal du også fjerne kæden og skifteren.

TRIN 3

FJERN DET INDRE RØR

Når hjulet er fjernet, bliver du nødt til at fjerne det punkterede indre rør.

Fjern først ventilspidsen og sæt den til side. Skrul derefter dækket af, som du kan, og sæt et dækstang under dækket for at fjerne det. Efterlad den første dækskifter under dækket, og med det andet vil du indsætte det under dækket og skubbe det over hele dækket for at fjerne det punkterede indre rør.

Dit dæk er derfor løsnet, og du kan fjerne det indre rør. For at gøre dette skal du først fjerne øreproppen og derefter fjerne hele kammeret. Se derefter efter alt inden i dækket som torner, der kan beskadige det nye indre rør.

TRIN 4

INSTALLER ET NYT KARBAD PÅ CYKLEN

Du kommer nu til at installere det nye indre rør. For at gøre dette skal du udfolde det nye indre rør og pumpe det op med en cykelpumpe til ca. 30% af dets kapacitet, så det kan tage sin form og komme lettere under dækket.

Når først den er oppustet til 30%, skal du først sætte ventilen i dens placering, og skub derefter resten af ​​ventilen ind i dækket i stedet for den gamle. Sæt derefter dækket fast igen på hjulet blot med dine hænder ved at klippe det på hjulet. Du kan hjælpe dig selv med en dækskifter om nødvendigt.

TRIN 5

INFLATIONER DÆKKET OG UDSKIFT HJULET

Dit dæk er som nyt! Sæt ventilspidsen på igen og blæse dit dæk op til det ideelle tryk, afhængigt af om det er en by, racing eller mountainbike.

Til sidst skal hjulet udskiftes på akslen, og sørg for at sætte derailleuren og kæden til baghjulet tilbage.

KONKLUSION : ALTID HAVE DE TING, DU HAR BRUG FOR

Vi anbefaler, at du altid har et til to luftkamre på forhånd, et derhjemme og det andet, når du cykler. Generelt tager et indre rør ikke plads i din cykeltaske eller i din taske.

Sørg også for, at du altid har et minimum af vejvedligeholdelsesudstyr til “bare i tilfælde”. Vi foreslår, at du har en punkteringsresistent sprayflaske og et 100 ml WD-40 Multi -Use- produkt under en cykeltur! De vil nogle gange redde dig fra at gå ud, når dine dækpunkter eller din kæde griber fat.

Og der er du, du kan nu nemt skifte et indre rør! Del dine egne tip til vedligeholdelse af cykler på vores Facebook-side @ OriginalWD40.DK eller på Instagram @OriginalWD40Denmark

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark