tracking

Hvordan du fjerner rust fra klinker?

Rustende objekter kan plette andre områder. For eksempel din rustne metal skraldespand der kan plette dine klinker! Du skal ikke tænk på det, disse rustpletter kan nemt fjernes med lidt arbejde. Ideen er at undgå at andre objekter pletter dine indendørs eller udendørs klinker med rust! For dem vil det være nødvendigt at beskytte dem fra korrosion. I dag find ud af hvordan du fjerner rust fra klinker og beskytter det.

 

WD-40 kan nu købes online her!

 

TING DU HAR BRUG FOR

  • Citron og salt mikstur til ikke-porøse klinker

  • Marseille sæbe eller sort sæbe til porøse klinker

  • Bagepulver og opvaskemiddel til klinker på din terrasse

  • En WD‑40® Multifunktions produkt til at beskytte metal overflader fra korrosion

  • En svamp og / eller en børste til at gnubbe pletter

TRIN 1

FJERN RUST FRA IKKE PORØSE KLINKER

Put citronsaft til rustpletterne og dæk med groft salt. Lad det sidde i lidt tid på en lille plet, og op til 1 time på stædige pletter. Så med en svamp, gnub område med den slibende side. Dog skal du ikke ridse overfladen.

Alternativ metode til at fjerne rust fra klinker: lav en masse ved at mixe bagepulver og citron og put på området. Gnub efter massen har siddet i et par minutter.

TRIN 2

FJERN RUST FRA PORØSE KLINKER

Hvis dine klinker er porøse (som cement klinker, marmor eller tometter) det vil være fordelsagtigt at bruge ikke-slibende og ikke-syreholdigt produkter. Så undgå citron, salt eller eddike. Mix Marseille sæbe med varmt vand og skrub energisk med en børste. Du kan også bruge sort viden.

TRIN 3

FJERN RUST PÅ TERRASSEN

Til dine udendørs, tag en spand og put 1 liter varmt band og 3 spiseskefulde bagepulver og 1 spiseske opvaskemiddel. Put på og vask din terrasse. Rustpletterne burde forsvinde.

TRIN 4

UNDGÅ RUST PÅ DINE KLINKER

Når du nu kan fjerne rust fra dine klinker, så sikrer dig de ikke kommer tilbage! Den bedste løsning er at beskytte dine metal objekter fra rust. Brug WD-40 Multifunktions Produkt til det: sprøjt produktet på hele objektet,  aftør med en klud og voila! Dit udstyr er nu beskyttet mod rust i et godt stykke tid. Hvis dit objekt er udenfor skal du putte produktet på oftere end indenfor. Det kommer an på klimaet (fugtighed, regn, saltholdig atmosfære eller ikke…).

KONKLUSION

Se alle vores andre motorcykel, bil, DIY vejledninger på vores blog.

Og du skal ikke vente med at dele dine gode tips til at fjerne rust på vores Facebook side OriginalWD40.DK eller på Instagram @originalwd40denmark

 

 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark