tracking

Hvordan du Fjerner Rustende Bolte

Hvis du skulle spørge enhver professionel om hvilken metal ting der bliver mest påvirket af korrosion og rust, så vil de alle sige at det er møtrikker og bolte. Disse møtrikker bliver så skadede at de smelter sig sammen med deres bolt. Hvis det sker, sidder de så godt fast til hinanden at det bliver forholdsvis umuligt at fjerne dem. Korrosion og rust der sker på møtrikker og bolte har potentialet til at være skyld i komplet fiasko for hele komponentet eller objektet. Det er derfor det er meget vigtigt at folk retter problemet snart at de ser det og før der sker yderligere skade. Mens det er sagt, så lad os vise dig den bedste måde at fjerner rustende bolte.

Hvis møtrikkerne og boltene på en genstand er blevet udsat for fugt eller fugtigt vejr over en længere periode, vil de ret hurtigt blive rustende. Boltene som du finder i hårde hvidevarer og bil komponenter er dem der ser ud til at være hårdest ramt i sådanne miljøer.

Grundet fugt vil boltene blive degraderet indtil at det de holder sammen, er ved at brase sammen eller ikke vil virke mere. Du vil også finde ud af at det næste umuligt at fjerne dem grundet rusten over deres metal hoveder.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Spray med WD-40 PFTE-olie Specialist

Tag din WD-40 PFTE-olie Specialist spray, sprøjt produktet på den ramte bolt. Lad produktet trænge ind i den rustende bolt i et par minutter, så tør det overskydende væk med en klud.

TRIN 2

Slå på bolten

Derefter, tag din hammer og slå blidt på bolten, det vil hjælpe WD-40 PFTE-olie Specialist sprayen med at komme ind i bolten. Det vil hjælpe med at løsne den.

TRIN 3

Fjern bolten

Når du har gjort det, kan du tage skruenøglen og prøve at fjerne den rustende bolt.

TRIN 4

Hvis det er nødvendigt, skær bolten ud

Hvis du ikke kan få bolten ud med ovenstående metode, og den er så rusten at den ikke kan fås ud, så skal du skære den ud. Ved at gøre det vil boltene og møtrikkerne blive ubrugelige og du skal blot smide dem ud.

KONKLUSION

Du bør være meget forsigtigt når du gør det for mange smøremidler er brandbare og vil antænde hvis de kommer i kontakt med flammer. Tag forholdsregler mens du gør det ved at bruge beskyttende handsker og briller. Du vil finde ud af det er ret simpelt at fjerne bolte med denne metode. Sikrer dig at du tør overskydende produkt væk og vask dine hænder efter brug hvis du kom i kontakt med produktet.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Relaterede Anvendelse

Hvordan du fjerner rust fra klinker?

Se detaljer

Hvordan du Fjerner Rustede Bolte

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark