tracking

Hvordan du Rengør en BBQ Klar til brug

Foråret er ufærdigt uden en BBQ fest udenfor, er du ikke enig? Ingenting matcher grinene og samtalerne under BBQ sammenkomster. Sådanne fester er gode til at lave uforglemmelige minder rundt om grillen, indsvøbt i røg og grin. Men for at få festen startet, skal du vide hvordan du rengør en BBQ!

Og æresgæsten til enhver udendørs BBQ er, selvfølgelig, grillen. Derfor skal den være forberedt godt før foråret hvis du vil have noget saftigt kød.

Eftersom grille ikke bliver brugt om efteråret og vinteren. Plejer de at blive en smule rustende. Du skal forberede dem før foråret for at have BBQ fester uden ende.

Her er 5 simple trin du bør følge for at rengør en BBQ og gøre den klar til forår.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Rengøringshandsker

  • En grill børste

  • Varmt sæbe vand

  • En svamp

  • Fnuller fri klud

  • Køkkenrulle

  • En skuresvamp

  • Malingskraber

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Skaf alle de Nødvendige Forsyninger

Før du starter rengøringsprocessen, skal du skaffe alle de nødvendige forsyninger du får brug for. Rengøringstilbehør du skal have inkluderer rengøringshandsker, en grillbørste, varmt sæbe vand, en sæbe, ståluld, fnuller fri klud, mild glasrens, køkkenrulle, en skuresvamp og en malingskraber.

Når du har skaffet alle forsyningerne, så er det tid til at få beskidte hænder.

TRIN 2

Vask eksteriøret på Grillen

Ved hjælp af en generøs andel af det varme sæbe vand så skum eksteriøret på grillen. Rens skummet af og tør overfladen tør. Til delene af rustfrit stål, sprøjt stålrenseren på. Ingen grund til at være nærig med rensningsopløsningen, sprøjt rigeligt på. Tør det af med den fnullerfri klud.

Sikrer dig at du bruger en fnuller fri klud, ellers vil fnuller fra stoffet sætte sig fast på stålet på grund af stålrensen.

Tør overfladen fra side til side langs kornet for nemt at rense det. Efter du har tørret rensningsopløsningen op, vil du måske pudse ståloverfladen for at gøre den mere skinnende.

TRIN 3

Kom under Låget

Chancerne er store, for at du når du fjerner låget på din grill kan finde en vis form for afskalning. Men der er ingen grund til at bekymre dig, fordi det ikke er maling, men blot noget fedt og røg der har samlet sig. Det er ikke giftigt og kan let fjernes. Brug grillbørsten til at skrabe kulstofaflejringerne inde i låget af. Efter at have gnedet det af, skal du vaske indersiden af ​​låget med sæbevand med den svamp som du brugte til at rengøre ydersiden af ​​grillen. Rens derefter sæben af.

Nogle af jer bemærker måske en vis form for misfarvning på indersiden af ​​låget, det kan ordnes ved at vaske med sæbevand igen.

TRIN 4

Rengøring af aromastænger og madlavningsriste

Brug grillbørsten til at rengøre stængerne. Vask dem derefter med sæbe og vand ved hjælp af en klud. Fjern derefter stængerne og kom ned til brænderrørene. Brug grillbørsten igen og gnid den på rørene, men vær forsigtig når du gør det. Vær forsigtig mens du renser rørene, ellers risikerer du at skubbe al snavset ind i portene.

TRIN 5

Kom til de Indre Detaljer

Næste trin er at fjerne fedt efterladenskaber eller madrester rundt om brænder tuberne. Brug en spartelkniv til at skrabe det af.

For at rense bundbakken og drypbakken, så start med at komme af med alle efterladenskaberne i dem begge. Så vask dem med sæbe og vand. Beklæd drypbakken med sølvpapir for at tilføje ekstra beskyttelse.

KONKLUSION

For at rense grillekurven, så dyb den i en spand med sæbevand og skrub den med en skuresvamp så rens den. Det sidste trin er at tørre kurven med en fnuller fri klud og putte den tilbage i grillen.

Vi elsker alle en god gammeldags BBQ fest. Men du skal vedligeholde din gril grundigt for at komme igennem BBQ uden nogle problemer.

Bliv klar til glad grilning!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark