tracking

Hvordan man Smør Solsejl Korrekt

Solsejl er fantastiske til at beskytte os år efter år, specielt når man tænker på deres kontakt med den varme sommer sol, regn, frost, smog og vind. Det er ret klart at enhver af disse elementer har en effekt på både deres funktionalitet og håndteringssystemer, lige så vel som deres udseende. Det er derfor regulær, periodisk vedligeholdelse der inkluderer smøring og rensning er essentielt; hvis det gøres korrekt, forlænger det livet af Solsejl en hel del. Du bør smøre Solsejl og lave vedligeholdelse mindst to gange om året: om foråret før sommer sæsonen og ved enden af efteråret, før vinterpausen hvor de næsten aldrig åbnes, men er rullet op i et par måneder. Smørelsen af dets støtter skal skifte efter typen af bevægelsesmekanismen: arm, sammenklappelig, have eller hætte.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Trappe stige

  • Blød svamp

TRIN 1

SMØR DE UDVIDELIGE ARME

Armene af solsejl er drejelige på siderne af de rullende ruller og et internt stål kabel skaber trækkraft der, motoriseret eller manuelt (efter bredden, kan armene også drejes langs rullernes udvidelse). Alle samle og driv systemer (mekanismer, tandhjul osv.) kan blive smurt med WD-40 Specialist Silikoneolie, som har fantastisk smøre egenskaber der sikrer den perfekt bevægelse af delene. Produktet tiltrækker ikke jord og isolerer fra fugt efter hurtig tørring. Dets formular er kompatibel med alle metaller, plastikker, gummier og træ.

TRIN 2

SMØR SIDESTØTTERNE

Sammenklappelige solsejl bruges til vinduer og balkoner, specielt dem som allerede har et tag. De har ikke forlængelige arme, men tværgående støtter af forskellige typer (forender guidet af stål kabler; frit fald fronter; arme fikset til væggen; fronter guidet tværgående af aluminium guides). Smør solsejl som skrevet ovenover, hvis solsejlene er med arme.

TRIN 3

SMØR SKINENRNE

Havesolsejl har et lærred der glider på skinnerne der sidder fast på muren og jorden. De giver frontal- og overdækning. De er en god løsning til at skabe skygge i de grønne områder i haver eller på balkoner, for at sikre privathed. Disse solsejl er også installeret som design elementer der beriger indretningen af vores hjem. De er ideelle til at dække overflader, gårde, terrasser, levende miljøer og gårdhaver. Disse havesolsejl er støttet af et aluminiumsstel med sideskinner som lærredet glider på, og støtter vinkelret på skinnerne. Smør solsejl sammen med skinnerne.

TRIN 4

SMØR SAMLINGERNE

Med hætte solsejl bliver de forskellige elementer løftet med en snor der styres manuelt eller af en motor. De kan have mange forme: trapez, rund, skal formet eller firkantet. Alt efter modellen, kan formene have enhver kurve, der adapterer til rummet i ovale eller elliptiske forme. De skal smøres på de to samlinger som støtten af de forskellige sektioner er centreret på.

SIDSTE TRIN

Efter du har smurt solsejl, er det vigtigt at gøre lærredet rent. Start med at fjerne støv eller jord (blade, fuglelort, mug…) på det. Så rens det grundigt med en svamp eller fugtig klud og lunkent vand for at fjerne ekstra smøremiddel. Brug ikke en højtryksrenser (som nogle gør) fordi du risikerer at revne lærredet, og brug ikke opløsningsmiddel, heller ikke ammoniak eller kulbrinte. Efter vask skal du lade lærredet tørre helt. Husk altid at lukke markisen når det regner, og åben den op til at tørre når det er stoppet.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark