tracking

Hvordan du reparer en kuffert på hjul?

Hvis du ofte rejser, ved du, at kufferter undertiden er dyre. Det er derfor vigtigt at passe dem og derved forlænge deres liv! Desværre kan de mellem ruller, der tager stødene på vejen og kufferter, der misbruges i fly, blive beskadiget. I dag giver vi dig 3 tip til din hvordan du reparer en kuffert på hjul og derved forlænger denne levetid:

 1. Reparer bulerne i bagagerummet
 2. Reparation af hjulene
 3. Reparer det teleskopiske håndtag

TING DU HAR BRUG FOR

 • En hårtørrer, til at reparere bump i kufferten

 • Træklods og hammer (valgfrit), hvis hårtørreren ikke kan klare det

 • Silikone smøremiddel WD‑40 Specialist®, til at smøre plastik og gummi elementer, lige så vel som hjulene

 • Skruetrækker, hvis nødvendig til at skille hjulene ad

TRIN 1

TIL AT REPARERE BULER I DIN KUFFERT

Til hårde kufferter (ofte plastik), kan de blive bulet ved ankomst, ofte fordi de er mishandlet under transport (fly, tog, bil, etc.), Derfor har vi et godt trick som er effektivt ifølge visse internet surfere:

 1. Åben din kuffert.
 2. Brug en hårtørrer og varm indersiden af det bulede område op ved at gå frem og tilbage over overfladen for at undgå varmepletter.
 3. Tør i ti minutter.
 4. Bulen skulle nu kunne komme tilbage fra varmen. Hvis bulen står i mod, kan du reparere din kuffert med et stykke træ og en hammer. Slå blidt på træklodsen med en hammer på indersiden af kufferten. Bulen bør nu være væk. Tag alle de nødvendige forholdsregler, dog, for ikke at skade din kuffert mere. Vær forsigtig og tålmodig.

TRIN 2

REPARERE HJULENE PÅ DIN KUFFERT

Før du skiller alt ad, så prøv at rens og smør hjulene!

 1. Først, støvsug alt skidtet og støvet ud af hjulene.
 2. Så rens dine hjul med lidt sæbevand og en svamp.
 3. Tør hjulene.
 4. Så smør mekanismen med WD-40 Specialist Silikone Smørmiddel, ideelt til plastik og gummi dele.

TRIN 3

FJERN HJULENE HVIS DET IKKE ER NOK AT SMØRE DEM

Fjern hjulene for at reparere din kuffert:

 1. Skru hjulene af inde fra kufferten.
 2. Så tag hjulene fra dens støtte af fra kufferten.
 3. Hvis dine hjul er beskadiget, skal du fjerne hjulene fra deres støtte og udskifte med nogle nye.
 4. Hvis dine hjul stadig er intakte men har problemer med at rulle, skal du fjerne dem fra deres støtte for at finde ud af hvor problemet stammer fra, Måske er det nok at smøre lejet? I dette tilfælde brug et passende smøremiddel som Hvidt Litiumfedt WD-40 Specialist.

TRIN 4

REPARER HÅNDTAGET

Det sidste tip for i dag til at reparerer kuffert: Det teleskopiske håndtag. Den plejer også nemt at låse. For at stoppe den fra at sidde fast kan du bare smøre noget smørelse på håndtaget så som WD-40 Multifunktion Produkt eller WD-40 Specialist Silikone Smøremiddel.

KONKLUSION

Du er klar til nye ture der går som et klokkeværk!

Husk også at indføre små gestusser så du ikke ødelægger din kuffert ved fx at lade vær med at rulle den ned af trapper eller på grus. Hjulene kan blive forskudt eller deformeret. Husk også at løfte kufferten med håndtaget designet til det i stedet for at bruge det teleskopiske håndtag som er lavet til når kufferten kører på hjul

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark