tracking

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Rengøring af indersiden af din bil er lige så vigtig som rengøring af ydersiden. Faktisk foretrækkes det at holde interiøret rent for at undgå mikrober og støv, der samler sig, undgå at beskadige bilen, især til videresalg, og nyde den optimale rute. Men ved du Hvordan renser jeg interiøret i min bil? Rengøring af indersiden af bilen kan gøres derhjemme. Det nødvendige udstyr kan let findes hjemme eller i butikken til overkommelige priser. Hvis du ikke kan gøre det derhjemme, skal du gå til en station, hvor støvsugere er tilgængelige.
Overvej ideelt at rengøre det indre af din bil (men også det udvendige) mindst en gang om måneden. Din bil indånder renlighed, og du bliver desto mere stolt over den!
Lad os gå og forkæle din bil!

 

WD-40 kan nu købes online her!

 

Ting du har brug for

 • En støvsuger, derhjemme eller på en vaske station

 • Bagepulver (valgfrit) til gulvtæpper

 • Hus alkohol eller stof pletfjerner, til at rense pletter på stofsæder

 • Speciel læder produkt hvis dine sæder er lavet af læder

 • Mikrofiber klud

 • WD-40 Multifunktions Produkt til bilplastik

 • Glasrens til ruder og vinduer

 • Silikone smøremiddel til dørlister

 • Handsker til at undgå direkte kontakt med produkter

Trin 1: STØVSUG BILEN

Det første trin til at rense din bil er at støvstuge alt jord og støv. Husk at støvsuge mellem sæderne, fjern gulvtæppe og støvsug dem, samt bagagerummet og under gearstangen. Brug forskellige støvsuge mundstykker til at nå selv de sværeste steder.

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Trin 2: RENS SÆDERNE

Efter støvsugning, skal du fjerne de synlige pletter på dine stof eller læder sæder men også på gulvtæpper. For at gøre det skal du bruge det givne produkt til den givne overflade:

 • Et specielt læder produkt til at rense læder sæder
 • Gulvtæppe og stof pletfjerne eller brugbare hus produkter som alkohol
 • Bage pulver som puttes på gulvtæpperne i 24 timer til at rense og disinficere.
Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Trin 3: RENS INSTRUMENTBRÆTTET

At rense interiøret i din bil kræver også en god rensning af instrumentbrætter. Tør overfladen af med en mikrofiber klud, glem ikke luftrørene. For at renovere instrumentbrættets plastik, brug WD-40 Multifunktions produkt med en klud. Sprøjt på overfladen og poler med en klud. Udover at rense plastikken, vil det få dit instrumentbræt til at se godt ud!

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Trin 4: RENS INDERSIDEN AF DØRENE

Det samme med interiøret af dørene, overvej at afstøve dem med et stykke stof og renover plastikken med WD-40 Multifunktions produkt. Til dørlisterne, er det også godt at beskytte dem med WD-40 Specialist Silikone smøremiddel for at undgå unødigt slid og / eller krakelering.

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

Trin 5: RENS FORRUDE OG VINDUERNE

Slut af med at rense glasoverfladerne i bilen (for- og bagrude, samt sideruderne). For at gøre det skal du blot bruge glasrens og en mikrofiber klud.

Hvordan renser jeg interiøret i min bil?

KONKLUSION

Til sidst tænk på behovet for at vedligeholde den interne mekanik I din bil! Du kan, fra tid til tid, smøre sæde skinnerne og låsemekanismen med Hvid Litium Smøremiddel WD-40 Specialist.

 

 

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company