tracking

Hvordan du smør glidende skiftespor

Har du været i en situation hvor du gik til køkkenet sent om natten og mens du åbner skuffen, bliver du hilst på af en høj pive lyd? Ja, vi har alle situationer som den hver dag som gør dig flov over at have forstyrret hele huset. Piben opstår på grund af dårligt smurte skuffespor. Følg denne simple trin efter trin guide for at smør glidende skiftespor så det aldrig sker igen.

Ting du har brug for

  • Tør klud

  • Skruetrækker

  • WD-40 Multi Use Product

Trin 1: Fjern skuffen

Til at starte med, skal du fjerne køkkenskuffen helt for at kunne smøre sporene ordentligt. Du har måske brug for en skruetrækker for at kunne fjerne skuffen fra sporet.

image andrey, adobe stock

Trin 2: Tør skuffen af

Du skal tage en tør og ren klud til det næste trin. Tag den tørre og rene klud og tørre skuffesporet rent. Det vil fjerne jord og skidt der kan have samlet sig over tid og brug.

image thirdeye, adobe stock (1)

Trin 3: Brug WD-40 Multi Use Product

Til det næste trin, skal du tage din dåse med WD-40 Multi Use Product! Det er teknisk set en vandfordriver, men den kan helt sikkert hjælpe med at smøre og beskytte dine skuffespor. Tag din dåse med WD-40 og sprøjt langs skuffesporet, det vil fjerne ekstra jord og skidt, samt smøre og beskytte sporet.

Hvordan du smør glidende skiftespor

Trin 4: Tør bort alt overskydende

Tag din klud og tør det overskydende WD-40 der er tilbage væk. Giv skufferne en hurtig rengøring for at sikre dig at de er i perfekt stand.

image paul vinten, adobe stock

Trin 5: Udskift skufferne

Når du har klaret følgende trin, så skal du blot putte skufferne tilbage på plads. De skulle nu være klar til midnats snacks! 

image piotr, adobe stock

KONKLUSION

Ved at følge denne trin for trin guide har du nu smør glidende skiftespor. Ikke mere irriterende modhager eller stive skuffer, der forhindrer dig i at have smukke bløde lukkeskuffer! Du kan tælle dette arbejde gjort!

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company