tracking

Hvordan du smør glidende skiftespor

Har du været i en situation hvor du gik til køkkenet sent om natten og mens du åbner skuffen, bliver du hilst på af en høj pive lyd? Ja, vi har alle situationer som den hver dag som gør dig flov over at have forstyrret hele huset. Piben opstår på grund af dårligt smurte skuffespor. Følg denne simple trin efter trin guide for at smør glidende skiftespor så det aldrig sker igen.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Tør klud

  • Skruetrækker

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Fjern skuffen

Til at starte med, skal du fjerne køkkenskuffen helt for at kunne smøre sporene ordentligt. Du har måske brug for en skruetrækker for at kunne fjerne skuffen fra sporet.

TRIN 2

Tør skuffen af

Du skal tage en tør og ren klud til det næste trin. Tag den tørre og rene klud og tørre skuffesporet rent. Det vil fjerne jord og skidt der kan have samlet sig over tid og brug.

TRIN 3

Brug WD-40 Multi Use Product

Til det næste trin, skal du tage din dåse med WD-40 Multi Use Product! Det er teknisk set en vandfordriver, men den kan helt sikkert hjælpe med at smøre og beskytte dine skuffespor. Tag din dåse med WD-40 og sprøjt langs skuffesporet, det vil fjerne ekstra jord og skidt, samt smøre og beskytte sporet.

TRIN 4

Tør bort alt overskydende

Tag din klud og tør det overskydende WD-40 der er tilbage væk. Giv skufferne en hurtig rengøring for at sikre dig at de er i perfekt stand.

TRIN 5

Udskift skufferne

Når du har klaret følgende trin, så skal du blot putte skufferne tilbage på plads. De skulle nu være klar til midnats snacks! 

KONKLUSION

Ved at følge denne trin for trin guide har du nu smør glidende skiftespor. Ikke mere irriterende modhager eller stive skuffer, der forhindrer dig i at have smukke bløde lukkeskuffer! Du kan tælle dette arbejde gjort!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark