tracking

Hvordan fornyes billygter?

Billygter pletter over tid. Dette skyldes UV-stråler fra solen, naturligt slid på fyret og dårligt vejr. Denne plet har den virkning at reducere ydeevnen for dine forlygter og er derfor forkastelig under teknisk kontrol. I dag viser vi dig forskellige løsninger til rengøring og renovering af forlygterne på din bil. Der er forskellige måder at rengøre dine forlygter på. Nogle gange er din forlygte bare for slidt og værd at skifte. For at gøre dette skal du komme tættere på en professionel og vide, hvordan du fornyes billygter.
Før vi kommer til dette punkt, men vi råder dig til at bruge nogle nemme og billige metoder:

• Rengør bilens forlygter med WD-40 Multi Use Product
• Puds dit fyrtårn med et renoveringssæt

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

RENS/RENOVERE FORLYGTER MED WD-40

Der er flere tutorials på YouTube, der viser effekten af WD-40 Multi Use Produkt på forlygte optik. Men er vores produkt virkelig effektivt? Ja, men ikke i tide. Faktisk på stedet, wd-40 Multi Use Product vil reducere uigennemsigtighed af fyret. På den anden side, dette trick er midlertidig og varer kun et par dage eller uger. Beviserne i videoen overfor. For virkelig at fjerne opaciteten af dine forlygter, skal du renovere det med lidt slibning papir og polish.

TRIN 2

DEMONTER FORLYGTERNE, OG RENGØR DEM

Som du fik at vide, WD-40 Multi Use Product er blot et midlertidigt trick til at rense og renovere din bil forlygter. For effektiv handling, skal du sand og polere dem! For det første, hvis modellen af din bil tillader det, adskille forlygterne til at slibe dem komfortabelt og nemt på en arbejdsbænk. Rengør derefter din forlygte med sæbevand. Tør den derefter med en ren, tør klud.

TRIN 3

SAND MED SANDPAPIR (400)

Spray vand på forlygterne, og begynde slibning med den tykkeste slibning papir (400). Tøv ikke med at gøre forlygterne våde regelmæssigt at rense korn af slibepapir. Sand jævnt, for ikke at nævne kanterne af forlygterne. Arm dig selv med tålmodighed, da det vil tage tid at renovere din bil forlygter.

TRIN 4

FORTSÆT SLIBNING TIL EN 5000 KORN

Efter slibning af kornet 400, skal du have fjernet alle lak. Skift til korn 600 for at slibe plasten. Derefter til korn 800. Glem ikke altid at gøre forlygterne våde. Over tid, vil du se en reel forskel. Fortsæt til det tyndeste kornpapir (3000 eller 5000). Tør derefter forlygten af.

TRIN 5

PUDS FORLYGTERNE

Endelig anvende den polske du har valgt på forhånd, og polere med en mikrofiber klud. For at gøre dette skal du bruge produktets anvisninger til optimal brug. Påfør polish på forlygten og polere mikrofiber klud med avec. Sæt det tilbage til det ønskede resultat. Og det er det, dit fyrtårn er som nyt!

KONKLUSION

Du kender nu to tricks til at renovere din bil forlygter. Desværre slibning dine forlygter vil kun være et godt trick 2 eller 3 gange. Faktisk reducerer du tykkelsen på forlygterne (polycarbonat) ved slibning. Efter et stykke tid, bliver du nødt til at ændre din optik. Men denne metode giver dig mulighed for at forlænge deres levetid til det maksimale!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark