tracking

Hvordan kan jeg Fikse og Smør en Havelåge?

En masse naturlige faktorer som hård frost eller fugtig luft kan få havelåger til at sidde fast. Elementer som rust eller mug kan gøre en have dør til deres hvis du ikke er opmærksom nok. Og chancerne for en have dør der sidder fast er højere efter vintersæsonen, så det er vigtigt at vide hvordan du fikser og smør en havelåge for at den kan blive ved med at virke.

Det gøres værre af den sjældne brug af døren i den kolde sæson. Når døren ikke bruges så meget, bliver alle de ikke inviterede gæster komfortable og får døren til at sidde fast. Hvis du også har en dør i din baghave der burde kunne åbne, men som sidder fast, så skal du følge vores guide der vil hjælpe dig med det.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Havebørste eller løvblæser

  • Skuresvamp

  • Vand

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Skrubbe

Det første du skal gøre, er at få alt skidtet og møget af lågen. Få en løvblæser og blæs det væk. Skrub døren med en havebørste eller skuresvamp. Når du har renset døren uden hjælp fra nogle opløsninger, så gør den våd med vand.

TRIN 2

Anvend WD-40-flerbrudsprodukt

Næste trin er at komme til de rustne dele af døren, mest hængslerne. Appliker noget smørelse som WD-40 og skrub rusten af fra hængslerne.

For det meste er det hængslerne der er beskadiget som resulterer at døren fryser. Smør hængslerne og skrub rusten af, hvis der er noget. Selv hvis der ikke er synlig rust, skal du applikere store mængder olie eller smørelse for at gøre overfladen glat.

TRIN 3

Smør låsen

Tjek nu om døren også sidder fast. Hvis låsen også sidder fast, så appliker også noget smørelse på den. Smørelse vil løsne de dele der sidder fast. Efter at have applikeret smørelsen, så twist låsen og brug noget kraft til at åbne døren.

Når døren åbner, så luk den og åben den igen. Gør det et par gange for at sikrer dig at døren virker fint.

TRIN 4

Smør hængslerne

Glem ikke at smøre hængslerne og låsen i døren hvis du vil have det skal blive ved med at bevæge sig.

Olie kan efterlade døren ret beskidt så hav en fnullerfri klud i nærheden og tør ekstra smørelse væk fra døren.

KONKLUSION

Ved hjælp af denne enkle trin for trin guide vil du vide, hvordan du fastgør og smør en havelåge med lethed!

 

Find ud af mere om, hvor du kan købe WD-40 her!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark