tracking

Hvordan man fjerner snavs fra havesakse

Som sommeren nærmer sig sin afslutning, og vinteren kommer. Så er det vigtigt at gøre nogle hurtige vedligeholdelser på vores haveredskaber, før vi lægger dem væk for året. Denne vejledning vil vise og fortælle dig, hvordan du fjerner snavs fra havesakse, følg denne vejledning, og du vil få arbejdet gjort nemt, hurtigt og effektivt.

Ting du har brug for

Trin 1: opsætning

Før vi går i gang, så skal vi have vores opsætning sorteret. Placer pappet på en flad overflade. Dette vil fange overskydende væske, der kan sprøjtes forbi saksen.

Trin 2: anvend

Når du er sat op, tag din WD-40 Multi Use Produkt og spray rigeligt af det på saksens skæreblade. Sørg for at dække hele klinges område med produktet. Dette gælder også for hængslerne, for at holde dem smurt og klar til brug.

Trin 3: Skrub

Når du har påført WD-40 Multi Use Product på klingerne, så skal du tage rengøringskluden og rense klingerne. Det kan være nødvendigt at bruge en børste eller skuresvamp, for yderligere at fjerne stædig skidt og snavs.

Trin 4: tør

Tag din køkkenrulle og tør overskydende væske, der kan være på klingerne. Dette vil også tage væk yderligere snavs fra klingerne.

KONKLUSION

Sådan gør du det. Nu er din havesaks klar til at blive gemt for året og vil være klar til brug igen, når du skal bruge den næste år! Denne enkle vejledning har hjulpet dig til at vide, hvordan du fjerner snavs fra havesakse, og hvordan man også kan forlænge dens levetid.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company