tracking

Hvordan man fortrænger fugt på tændrør.

Efter en lang og hård vinter, så kan vand og fugt forekomme på dine tændrør og andre områder af motoren. Dette kan forårsage skader på motoren og tændrørene, hvis du ikke gør noget ved det. Hvilket kan resultere i, at din stolthed og glæde vil formindskes. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man fortrænger fugt på tændrør, for at holde din jetski fuldstændig funktionsdygtig stand. 

TING DU HAR BRUG FOR

  • Skruenøgle

  • Ren klud eller klud

  • WD‑40® Multi Use Product

TRIN 1

Fjern dæksel

Før du begynder at ordne og fjerne fugt fra motoren eller tændrør. Så skal du fjerne dækslet fra det område, hvor selve motoren ligger, hvilket giver fri adgang til motoren og tændrørene.

TRIN 2

Fjern tændrørene

Når dækslet er fjernet, og du har fri adgang til tændrørene, skal du bruge en skruenøgle til at fjerne dem fra motoren.

TRIN 3

Tør området af

Brug et stof eller en klud til at tørre området af omkring, hvor tændrørene er anbragt. Visker væk snavs eller skidt, der kan have bygget sig op. Tag derefter din dåse WD-40 Multi Use Produkt og spray det samme område, hvor tændrørene er anbragt.

TRIN 4

spray tændrørene

Sæt tændrøret på et stof eller klud, og brug WD-40 Multi Use Product, spray tændrørene med produktet. Sørg for at dække hele tændrøret, dette vil hjælpe med at beskytte det yderligere. 

TRIN 5

Lad det tørre

Når du har sprøjtet med WD-40 Multi Use Product, så lad tændrørene tørre og lad produktet suge i. Når tændrørene er tørre, skal du udskifte tændrørene og dækslet.

KONKLUSION

Forebyggende vedligeholdelse er den bedste måde at sikre, at din motor kan være klar til brug på alle tidspunkter og hjælper også med at forlænge motorens levetid. Ved at følge den enkle vejledning til at vide, hvordan man fortrænger fugt på tændrør, kan du hjælpe med at beskytte din motor.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark