tracking

Hvordan man smøre en garageport system

Smøring og beskyttelse af din garageport system, kan være bunden af din liste over job at gøre. Men med denne enkle og effektive vejledning, kan du få dette job gjort hurtigt og nemt. Denne vejledning vil vise og fortælle dig, hvordan du smøre en garageport system effektivt.

Ting du har brug for

Trin 1: Spray

Når døren er lukket, spray rullerne og spor, der åbner døren med WD-40 Multi Use Product. Dette vil hjælpe med at smøre og beskytte rullerne og spore, så døren kan bevæge sig glat langs dem.

Trin 2: Hængsler

Når du har smurt og beskyttet rullerne og sporene, er det tid til at smøre og beskytte hængslerne, der åbner døren. Tag dit WD-40 Multi Use Produkt igen, spray hængslerne direkte med produktet. Hængslerne spiller en integreret rolle i dørenes åbning, så det er vigtigt ikke at glemme dem.

Trin 3: Åbn og luk

Når alle dele er blevet smurt og beskyttet, så skal du åbne og lukke døren et par gange for at sikre. At alle de bevægelige, dele er blevet grundigt smurt og beskyttet.

KONKLUSION

Det er vigtigt at holde dine garageporte vedligeholdt, smurt og beskyttet. Vi anbefaler at smøre din garageport spor, ruller og hængsler hver 6 måned, for at holde dem i fuld funktionsdygtig stand. Med denne enkle vejledning, vil denne hårde og tidskrævende job være hurtig, nem og effektiv. Nu ved du, hvordan man smøre en garageport system.

Relaterede hvordan

Kontakt

WD-40 Company, Larsbjørnsstræde 3, DK-1454 København K. Denmark

© 2020 WD-40 Company