tracking

Sådan rengøres en motorsav?

Vedligeholdelse og vedligeholdelse af din motorsav.

Hvis du ønsker at forlænge din motorsavs levetid, skal du sørge for, at den fungerer optimalt. For at gøre det skal du udføre nogle generelle pleje- og vedligeholdelsestrin, rengøres en motorsav:

  • Kontrollerer kæden og barens olieniveau før hver brug
  • Hold kæden skarp for mere effektive resultater og for at forhindre tilbageslag
  • Rengør affaldet fra motorsaven efter hver brug

Vær altid forsigtig, når du håndterer skarpe genstande og brug det nødvendige beskyttelsestøj. Hvis du ikke har det godt, gør det selv, så gør det ikke.

TING DU HAR BRUG FOR

  • Beskyttelseshandsker –  så du ikke får ødelagt dine hænder!

  • En fil – som er velegnet til at skærpe kæden på motorsaven

  • Små stykker metal eller træ til rengøring mellem tænderne på kæden

  • En gammel klud

  • En spand vand

  • Relevant olie til din motorsav

  • WD‑40® Multi-Use-Product

TRIN 1

Skærer kæden af ​​din motorsav

For at skærpe kædesavens skærende tænder skal du først trække din motorsav i en sikker position. Når dette er gjort, skal du gå videre og køre med kædebremsen og begynde at skærpe kædens skærende tænder. Sørg for, at fildybdemåleren har sine pile, der peger mod kædesaven.

Begynd nu at lægge motorsaven i rette vinkel på motorsaven. Gå videre og skærp alle de skærende tænder i et skubbe og glat slagtilfælde. Når du er færdig, kan du dreje motorsaven rundt og begynde på den anden side.

TRIN 2

Rengøres din motorsav

Dette er en anden meget vigtig del af, hvordan man rengøres en motorsav vedligeholdelsesproces. De specifikke dele af denne proces, der kræver særlig opmærksomhed, er at lokalisere koblingsdækslet og fjerne dækslet. Når først dette er gjort, skal du begynde at rengøre kædebremsebåndet. Du kan også rengøre motorsavstangen ved hjælp af et slank stykke metal eller træ for at skubbe ud alle de affald, der sidder fast i kædesporet.

Dernæst skal du finde cylinderdækslet og begynde at fjerne det. Når du er fjernet, kan du vaske luftfilteret og rense kølefladerne ved at fjerne snavs, du kan få vist visuelt. Endelig kan du kontrollere svinghjulene til at finde eventuelle forurenende stoffer. Disse kan forårsage blokeringer i luften, der afkøler motorsavsmotoren og bør ryddes væk.

TRIN 3

Smøring af motorsavens kæde ved hjælp af WD-40 Multi-Use-Product

Naturligvis skal kæden af ​​din motorsav være olieret godt for at fungere perfekt. For at sikre, at det fungerer godt, tag nogle WD-40 Multi-Use-Product. WD-40 fungerer godt til både – rustfjernelse og smøring. Udover dette vil det også forhindre nogle fremtidige forureninger, der er uundgåelige efter hver brug.

Så der har du det. Din motorsav er godt olieret og skærpet til dit næste projekt. Nu skal du blot sørge for, at du regelmæssigt rengør og vedligeholder din motorsav for et længere og mere effektivt liv for dette vigtige el-værktøj. Hvis en ordentlig vedligeholdelsesproces ikke er på plads, så vil du sandsynligvis nødt til at foretage en dyr udskiftning hurtigt nok.

KONKLUSION

Denne guide vil have vist dig, hvordan du rengør din motorsav, hvordan du vedligeholder din motorsav, og hvordan du beskytter motorsaven. Dette hjælper med at forlænge din motorsavs levetid.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark