Sådan holder Slange Ends Fra Korroderende

Hvis du har fået korroderende slange ender så er du sandsynligvis på udkig efter en måde at løse dette. Her er de mest effektive måder at holde dine slange ender fra korroderende:

Rustfrit stål

Dette er måske den nemmeste mulige teknik til at ansætte, når det kommer til at holde din have slange ender mod korrosion. Lad os være ærlige: ingen kan lide synet af korroderende slangeenderne. Hvis din have slange ender består af et metal, eller legering, der ikke korroderer, kan du være helt fri for alle former for bekymringer.

Men hvad du skal huske, er, at dette ikke er en billig løsning. Uanset hvor væsentlig en haveslange kunne være til vedligeholdelse af din have; faktum er, at det er nytteløst at bruge for mange penge på det. Når du taler i rustfrit stål, på den anden side er det en kendsgerning, at det er dyrt. Så spørgsmålet du skal spørge dig selv er, om det ikke er økonomisk muligt for dig at få en haveslange, der har fået ender, der består af rustfrit stål. Et flertal af de personer vil finde svaret at være negativ.

The Marine Paint

Dine vandslanger ender vil naturligvis blive udsat for vand en hel del, ikke? Dette er grunden til, at det kunne være en god ide for dig at belægge dem med marine maling. For dem der ikke allerede ved, marine maling er en særlig form for maling, der bruges til at beskytte mod den øgede mulighed for korrosion. Det er normalt anvendes på overfladerne af både, på grund af, hvordan de er udsat for vand mest. Dog kan de bruges på metal enderne af dit haveslange så godt.

Der er flere kvaliteter af marine malinger til rådighed på markedet. Det er sædvanligvis tilrådeligt at anvende high-grade marine epoxymaling på overfladerne af både, eksempelvis overvejer, hvordan de ikke kun modstå korrosion på grund af fugt, men forhindre væksten af marine liv på overfladen samt. Til forebyggelse af korroderende slange ender, men du kan gøre brug af en lavere marine grade maling så godt. Uanset det marine maling du ender med at vælge, skal du huske, at det vil være dyrt.

Hold det rent

Når det kommer til at forhindre korroderende slange ender, den omstændighed, at sagen er, at regelmæssig rengøring kan gå langt i retning af at sikre, at du ikke behøver at beskæftige sig med et sådant problem. Det er tilrådeligt for dig at rense enderne af haveslange, hver gang du er færdig med at bruge det. Dette vil ikke kun fjerne det overskydende vand på slangeenderne men tage sig af eventuelle snavs, der måtte blive plager dens overflade så godt.

Hvis fugt er tilbage på vores vandslanger ender, vil det fortsætte med at fortære dem, indtil virkningerne af korrosion blive synlige. Selv hvis du har fået beskyttende belægninger på dine haveslange slutter, vil langvarig udsættelse for fugt forårsage beskyttende belægning til at bære og, i sidste ende, nå den metalliske overflade. For at forhindre sådan noget sker, er det vigtigt for dig at rense din haveslange slutter efter hver rengøring job.

WD-40 for korroderende slange

WD-40 kan gøre underværker for at forhindre korroderende slangeenderne. Alt du skal gøre er at anvende den gode gamle WD-40 på din haveslange ender hver gang i et stykke tid, og være helt uvidende om frygten for korrosion.

Mens WD-40 er nok til at holde alle dine korrosion relaterede bekymringer i skak, den omstændighed, at sagen er, at nogle individer bare indse for sent. Nogle personer er klar over deres behov for at beskytte deres haveslangen ender mod korrosion, når de allerede er begyndt at ruste. I et sådant scenario vil retsmidler såsom skibsmaling ikke bære udbytte. Imidlertid er brugen af WD-40 bundet til stadig bære fordele.

Det er så fordi WD-40 er kendt for ikke kun at forhindre rust, men fjerner det så godt. Det betyder, at selvom din haveslange ender har kontaktet korrosion, kan WD-40 bruges til at komme af det.

WD-40 forhindrer din haveslange ender fra korroderende, men det kan bruges i et utal af andre scenarier så godt. Sådan en smørende din cykel. Kendsgerningen, at sagen er, at WD-40 kan bruges til at løse mange af dine predicaments. Du vil gøre dig selv en stor tjeneste ved at have en dåse WD-40 praktisk altid!

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du blot ønsker at finde ud af om vores produkt information, kan du finde alt, her.