Professionelle penetrerende smøremidler produkter i form af sprays giver dig en fremragende beskyttelse mod korrosion, vandtætning og selvfølgelig smøring. Disse produkter kan bruges på de fleste overflader, så som plast, gummi, træ og metal..

penetrerende smøremidler såsom WD-40 til alle formål består normalt af en hurtigtørrende formel, som efterlader ikke-giftig lugte og rene film og giver langvarig korrosionsbeskyttelse, er vandafvisende og giver smøring til dine genstande. De arbejder endda effektivt over temperaturer fra -50 til 500 grader Fahrenheit og er normalt VOC-kompatible i alle stater. .

Når det er sagt, så lad os se på de forskellige grunde til, at penetrerende smøremidler skal være en del af dit værktøj.

Spray-smøremidler til køretøjsanvendelse

Benzindæksel

Disse produkter er nyttige til at smøre plastiklåse med, som normalt ses i dæksler, så som hos benzindæksler.

Viskerblade

De bruges også til, at sprøjte rammen på viskerbladene, da de markant mindsker chancer for at bladene fryser til is under kolde morgener. Lift hængsler, dæklåg, motorhjelm og dørlåse

penetrerende smøremiddel bruges til, at holde låse og hængsler på dit køretøj kørende uden at der ophober sig en masse rust. Selv i løbet af vinteren ønsker du ikke, at kæmpe en kamp, der på forhånd er tabt mod de stædige hængsler..

Dørlås cylinder

Nogle gange svigter vores nøglefri adgangssystemer . Dette er grunden til, at vores låsecylindre altid skal fungere problemfrit. Penetrerende smøremidler sikrer os mod dette. .

Sikkerhedsseler

Hvis en sele er langsom, om at blive trukket tilbage, er et penetrerende smøremiddel vejen frem..

Manuelle vinduer

Et hurtigt skud med smøremiddel sprayen sikrer, at manuelle vinduer glider glat op og ned.

Smøring af vognstel

Når metal på metaloverflader ikke smøres, plejer de at erodere alle leje- og bøsningsoverflader. Som et resultat begynder styre- og ophængs fladerne at slides, indtil de til sidst svigter. Penetrerende smøremiddel forhindrer, at disse problemer opstår.

Smøremiddel til andre ting end køretøjer

Sneskovle

Ved, at bruge penetrerende smøremidler på sneskovle sikre du, at de ikke klæber til Jorden..

Glidende glasdøre og vinduer

Ved, at sprøjte smøremidler her, sikre du, at de bliver ved med at glide glat.

Garageporte

Selv ved de mest ekstreme temperaturer forbliver penetrerende smøremidler glatte. Dette er grunden til garageporte skinner også har stor gavn af disse produkter.

Beskæringsværktøjer til haven

Ved, at påføre smøremidler i form af sprays på dit beskæringsværktø til haven,j sikre du, at dine værktøj ikke bliver stive. I sidste ende vil du forlænge deres levetid..

Lynlåse

Med hjælp fra disse produkter behøver du aldrig kæmpe med din lynlås igen. Ikke nok med det, vil disse produkter også kunne forlænge lynlåsenes levetid.

Enheder i dit redskabsrum

Hvis du sprayer dine enheder i redskabsrummet med penetrerende smøremidler, sørger du for, at de fortsætter med at rulle nemt. e.

Så der kan i bare se, folkens! Dette var et indblik i de mest forskellige anvendelser man kan bruge penetrerende smøremidler til, selv om vi knap nok er kommet i gang. Disse produkter skal være en del af din værktøjskasse derhjemme!!