Der er ingen større glæde end endelig at købe den bil, som du havde dine øjne på for længst tid! Hvis du endelig har investeret dine hårdt tjente besparelser i din bil, så er du nødt til at tage de rigtige skridt til at bevare sin ‘ brand-newness ‘. Ja, vi taler om rustbeskyttelse din bil! 

Hvordan opstår rust? 

Dybest set, når bilen holdes udendørs eller er udsat for fugt, dens metal begynder at korrode. Dette fører til rusting. Med tiden, hvis rust patch er venstre ubehandlet, kan det faktisk opløse metalområdet konstrueret til svamp i energi. Således, i tilfælde af en kollision, vil din bil ikke være stærk nok til at beskytte dig mod virkningen.  Dette er grunden til rustbeskyttelse bør være på din to-doliste, som det slipper af rust. 

Hvorfor har din bil brug for rustbeskyttelse ?

Rust kan fjernes heldigvis. Hvis det ikke er, så er det sandsynligt, at vokse og derefter svække bilens metal struktur. Som et resultat, ikke kun din bil ser ikke tiltalende, men dens metal bliver skrøbelig og begynder at chip væk. Det ville være ret trist, når du har brugt nogle penge på denne bil. 

Hvad er trinene for rustbeskyttelse din bil? 

Nogle af de nyeste biler leveres med indbygget rust korrektur teknologi. Selv om dette er yderst nyttigt, bør du altid investere i Rustbeskyttelse din bil til at forblive på den sikre side. Så hvis du er på udkig efter måder at Rust bevis metal, tage et kig nedenfor. 

Kig rundt for ridser eller slid 

Du bør regelmæssigt inspicere din bil for at fange eventuelle tegn på slid eller rustpletter i de tidlige stadier. Kig rundt i din bil omhyggeligt. Hvis du bemærker Rust, er det tid til rust proofing. 

Skrabe rust plasteret af til rust tætning 

Bær sikkerhedspakken (maske, handsker og beskyttelsesbriller), og begynd at skrabere rust stedet af. Du bliver nødt til at købe medium Grit sandpapir til at udføre dette trin. 

Rengør overfladen 

Rengør overfladen efter en vellykket rustfjernelse. Du bliver nødt til at bruge en gennemblødt klud dyppet i mineral spiritus til at tørre af fedt. 

Coat metal med din ønskede maling 

Selvfølgelig, nu hvor rust er blevet fjernet, der er misfarvede pletter på metal af din bil. For at gøre din bil slank igen, bliver du nødt til at male det. Brug en computer matching app til at finde ud af den nøjagtige farve af maling på din bil. Coat det rustfrie område med maling og lad det tørre. 

Rengør hele bilen 

Nu, hvor din bil er malet, skal du sørge for, at det er pænt og rent. Det er meget vigtigt at have en ren bil, før du anvender rust korrekturvæsken for at få de ønskede resultater. 

Fastgør din bil med WD-40 rust korrektur væske 

Brug WD-40 som en rust korrektur væske til at forsegle handlen og til at hjælpe med at forhindre rust i fremtiden. Denne meget konkurrencedygtige løsning behandler din bil med den omhu, den fortjener, og beskytter den mod virkningen af korrosion. Undgå altid hjul og dele af bilen, som ikke bør sprøjtes med et smøremiddel. 

Nu hvor rustbeskyttelse er så nemt og bekvemt, kan din bil altid se helt ny ud! 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

Køb WD-40 online her