Korrosion kan være en smerte, fordi det kan være dyrt at rette op. Det er rust eller nedbrydning af materialer. Dette skyldes sandsynligvis eksponering for stoffer udenfor (vand, salt, surt regn og andre kemikalier) 

At påvirke mange materialer er det vigtigt for dig at vide, hvordan du fjerner korrosion. Den bedste måde er at få dine hænder på noget korrosionssprøjt. 

Sådan virker anti korrosion  

Når en anti korrosion spray påføres din motorcykel, danner den en klar og ultratynd film, der aktivt dræber alle de eksisterende korrosionsceller, der findes på metallet. Ikke kun gør det det, men det forhindrer også, at nye korrosionsceller dannes over din cykel også i fremtiden. 

Områder som dem, der befinder sig under tanken, sædet eller afbryderne, vil være beskyttet i ca. 12 måneder mod korrosion efter blot en anvendelse. De andre områder, der er mere udsatte, har dog ofte brug for en top-up fra korrosionsspray. 

Anti korrosionssprays kan kemisk neutralisere alle slags vejsalt. Bortset fra dette vil alle påførte metaller bogstaveligt afvise al vandkontakt, hvilket gør disse produkter perfekte til en brug året rundt. Disse produkter fungerer normalt også som penetranter og smøremidler bortset fra korrosionsbeskyttende spray, og de vil aldrig løsne strukturelle tilbehør. 

Så nu kan du gå foran og opbevare din motorcykel væk om vinteren efter at have anvendt noget korrosionssprøjt. Dette vil sikre, at fugt ikke medfører nogen form for korrosion på din elskede motorcykel. I nogle tilfælde har ubehandlet fugt også en tendens til at krybe ind i nogle revner, hvorfra de ikke frit kan fordampe. Hvis du bruger korrosionssprøjtning, vil produktet være i stand til effektivt at sprøjte al slags fugt ud af disse skjulte områder. 

Sådan bruges en anti korrosion  

Disse produkter skal holdes i varme omgivelser og skal omrystes godt, inden de påføres. Et andet pro tip er, at brugen af ​​disse produkter i en lille mængde vil gå langt for at beskytte din motorcykel mod korrosion. Disse produkter er næsten altid sikre at blive brugt over gummier og alle former for maling. Derfor kan du gå foran og sprøjte ind i alle elektriske komponenter og samlinger, så alle korrosionsinducerede fejl undgås. 

 Sørg for altid at kontakte producenten, før du bruger nogen af ​​disse produkter på din motorcykel. 

Disse produkter skal hjælpe med at forhindre, at salt, mudder eller snavs klæber fast på komponenterne på din motorcykel. Den bedste ting at gøre er at regelmæssigt tage sig af din motorcykel. Dette vil hjælpe med at forhindre større skade. 

Husk altid, at forebyggende vedligeholdelse er den bedste måde at undgå større skader. 

Der har du det, alt hvad du har brug for at vide om korrosion mod korrosion. Nu hvor du ved, hvad de kan gøre, og hvordan man bruger dem – hvorfor ikke prøve nogle WD-40? 

WD-40 kan hjælpe med at fjerne korrosion. Prøv at sprøjte en lille mængde på et område, og test den ud. Lad produktet sidde i nogen tid, og rengør derefter området med en børste. 

 

Brugen vist og beskrevet til WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling om forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft skal udøves, når du bruger WD-40 Company-produkter. Følg altid instruktionerne, og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.