Korrosion er dit værktøjs værste fjende. Du kan beskytte dine værktøjer og holde korrosion væk ved hjælp af en anti-korrosionsspray. Det er vigtigt at forstå, hvad korrosion er, og hvordan en anti-korrosionsspray kan give dine værktøjer den maksimale beskyttelse de har brug for imod det.

Forskellige typer skader forårsaget af korrosion

Her er de tre forskellige typer af skader forårsaget af korrosion:

  • Direkte tab eller beskadigelse af metalkonstruktioner som varmtvandsbeholder
  • Indirekte tab som følge af lækage og brande som eksplosioner forårsaget af strømsvigt, arbejdstab og nedlukning af anlægget
  • Vedligeholdelsesomkostninger på grund af korrosion som f.eks. Metaloverflade

Hvordan kan man forhindre korrosion?

Du kan forhindre korrosion ved at kontrollere fugtighed, så du ikke får dine flader til at blive våde, og ved at påføre en beskyttende belægning på dem som en anti-korrosionsspray.

Tilføj Anti-Korrosionsspray på dine værktøjer

Anti-korrosionsspray forhindrer korrosion og rust på dine værktøjer. Det fungerer som beskyttende belægning til dine værktøjer. Du kan nemt købe det i butikken. Du bør dog ikke bruge olieagtige sprayer, da de kan plette træet. De efterlader også olieholdige rester på dine hænder, når du bruger dine værktøjer.

Andre fordele, du får ved hjælp af en korrosionsspray, er, at det vil forlænge levetiden for dine værktøjer. Faktisk er det en all-in-one løsning på alle dine korrosionsproblemer. Sprøjten beskytter dig mod saltvand, kemikalier og fugtighed.

Når du leder efter en korrosionsspray, kommer du på tværs af flere produkter. Du kan vælge den baseret på dine krav. En oversigt over alle de fordele, du får ved hjælp af en anti-korrosionsspray, omfatter:

  • Reducerer reparationsomkostninger
  • Forhindrer udstyrsskade
  • Øger levetiden på maskiner og værktøjer
  • Forhindrer driftstab
  • Forhindrer driftsafbrydelser
  • Sikrer et sikkert arbejdsmiljø

Hvordan kontrollerer man fugtigheden?

Du kan styre fugtighed ved at placere en fugtabsorberende gelpakke i din værktøjskasse. Disse gelpakker reducerer fugtighedsniveauet og absorberer ekstra fugt. Derudover kan du bruge en dampkorrosionsinhibitor (VCI). VCI er en vandbaseret molekylær belægning, der arbejder for at beskytte dine værktøjer mod fugt og fugt ved elektrokemisk binding til metalflader, lukker fugt og beskytter dine værktøjer mod rust og korrosion.

Gør ikke dine værktøjer våde

At sætte dine værktøjer i værktøjskassen og tage dem ud er tidskrævende, men det kan forhindre, at dine værktøjer bliver våde. Du vil beskytte dine værktøjer mod fugt og vand. Du kan gøre det ved at sætte dine værktøjer tilbage i din værktøjskasse, hvilket kan være svært for entreprenører at gøre, da de har tendens til at lægge deres værktøjer i det åbne.

Hvis du vil beskytte dine værktøjer til rust og korrosion, kan du få en anti-korrosionsspray samt få gelpakker og træffe foranstaltninger for at sikre, at dine værktøjer ikke bliver våde. Ved at beskytte dine værktøjer sparer du penge, da du ikke skal købe nye værktøjer efter et par år, fordi de har korroderet væk.

Se vores hjemmeside og få mere information, om det så er tips og tricks eller om du bare vil have mere produktinformation, så kan du finde det hele her.