Er din træt af at se på din beskidte bruser døren?

Vigtigheden af at holde dine bruser døre alle oprydning og skinnende kan ikke understreges ved nok. Her er nogle af de måder, hvorpå du kan gå om at tage sig af opgaven:

Gulvskraber

Brugen af en svaber er en af de mest effektive måder du kan vedtage at holde dine bruser døre ren og skinnende. Hvis du tænker over det, brugen af en svaber er en af de enkleste og letteste metoder, du kan bruge til vedligeholdelse af din bruser døre; men faktum er, at det er en af de mest krævende dem.

Det faktum, at det er krævende lyder måske ironisk og forvirrende for nogle, overvejer, hvordan brugen af en svaber kræver, blot, et minut eller to. Det er dog ikke krav om tiden, der gør det krævende; det er snarere det faktum, at det skal gøres til en vane. Du bliver nødt til at få dig selv og din familie til en vane at bruge en svaber, hver gang de er færdig med deres bade, hver dag.

Mens dette kan lyde som en simpel proposition på papir, er det ikke. Ofte er folk ikke har selv et øjeblik til overs efter at de har taget deres bade, overvejer, hvordan de altid gøre tid til deres bade, når de er faktisk kort tid. Oven i det, er folk ofte dovne så godt, hvilket betyder at de ikke danner vaner nemt.

Uanset hvad sagen kan være, faktum er, at bruge en svaber på dit brusebad døre hverdagen vil reducere behovet for en tilbundsgående rengøring session.

Tørreren ark

Ofte er den enkleste af ting, der viser sig at være den stærkeste og den mest alsidige af værktøj. Det samme gælder for en tørretumbler ark. Mens en tørretumbler ark kan virke som et simpelt værktøj, er det en kendsgerning, at den funktion, det giver er perfekt til jobbet ved hånden. Efter alt, du har brug for at skrubbe han grime dine bruser døre så let som muligt, ikke?

Kom hærdet snavs fra dine bruser dør er måske den hårdeste scenarie, som du kan støde på i denne henseende. For at komme ud af en sådan knibe, alt du behøver at gøre er at tage en fugtig tørretumbler ark og krat døren med det. Dette vil blødgøre snavs for den let fjernes. Husk: du behøver ikke altid at tage komplekse ruter til at løse dine problemer.

Barbercreme

Troede du, barberskum kunne kun hjælpe dig med usoigneret og tilgroet skæg? Hvis svaret er ja så er du helt sikkert tager fejl. Hvorfor? Tja, det er fordi det kan bruges til at holde dine bruser døre skinnende så godt.

Alt du skal gøre er at anvende barberskum på bruser dør, der er blevet alt ryddet op. Den barberskum vil danne en beskyttende belægning over dine bruser døre, forhindrer dem i at blive beskidt. Oven i dette, vil brugen af barberskum til jobbet forhindre dine bruser døre fra dug op så godt.

Grunden til dette ligger i, hvordan damp ikke vil akkumulere over beskyttende film af barberskum på dine bruser døre. Hvis du tænker over det, denne procedure giver dig fordoble nytte.

Dine værktøjer

Du skal have enkle værktøjer, såsom tandbørste, maling skraber og barberblade, ligger rundt omkring dit hus, ikke? Tja, hvorfor ikke gøre brug af dem til at give dine døre til brusekabiner den slags en skinne, som de fortjener? Hvis du ønsker at gøre metalramme af dit brusebad døren pletfri, krat det med et ekstra tandbørste.

På samme måde kan en barbermaskine bruges til at komme af den hårde mineral på glasset. Eller hvis du har at gøre med gunk der sidder fast mellem to metalstel, kan en maling skraber vise sig at være nyttig. Men uanset det værktøj, du bruger, skal du sørge for, at det ikke er slibende, så det ikke ender med at skade overfladen.

WD-40 til vedligeholdelse af brusebad

Alle de metoder, der allerede er blevet nævnt har fået deres fordele og ulemper. Dette er grunden til, at du rådes til at sætte din tro på WD-40. Alt du skal gøre er at sprøjte WD-40 på en klud og tørre dit brusebad dør med det. WD-40 vil hjælpe med at slippe af med snavs og klister på din bruser dør.

Oven i købet, WD-40 udfører en funktion, der svarer til den ene udføres af barbercreme. Det betyder, at WD-40 forhindrer din brusedør i at tåle op. WD-40 vil ikke kun affedter dine bruser døre, men reducere dem fra dug op for. Hvad mere kan du ønske dig?

Der er utallige andre formål, som WD-40 er utrolig effektiv. Dette er grunden til, at du skal have en dåse eller to af WD-40 praktisk altid!

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du blot ønsker at finde ud af om vores produkt information, kan du finde alt det her.