Er du under den forståelse at alt hvad WD-40 kan tilbyde er en flaske universel magi? Hvis svaret er ja, så tager du fejl. Hvorfor? WD-40 har nemlig en hel del flere produkter at tilbyde som er specialiseret på forskellige områder. At have en ”flaske” af WD-40 i din garage vil ikke længere være nok fordi WD-40 har MANGE flere produkter at vælge ud fra. Her er nogle af de WD-40 produkter som du bør overveje at have stående i din garage:

WD-40 Multibrug Produkter

Den første kategori i WD-40 produktserien er en af den slags produkter som har flere funktioner. Formularen brugt i dette produktsortiment er i stand til at udføre fem funktioner. Dette betyder at en flaske WD-40 fra denne kategori vitterlig kan bruges under tusinde situationer. Her er de fem funktioner som formularen i WD-40 multibrug kan præstere:

Fjerne fugt

WD-40 er et vidundermiddel til at fjerne vand med. Hvad dette betyder er at WD-40 særligt er i stand til at fjerne fugten fra elektriske kredsløb, og forebygge inducerede korte kredsløb som muligvis kan forekomme.

 Beskyttelse

Siden WD-40 er i stand til at fordrive fugt kan det bruges effektivt til at beskyttel metal fra rust. Det kan også bruges til at fjerne rust hvis det først er kommet på.

Løsne mekanismer som har sat sig fast

Uanset om en mekanisme har sat sig fast grundet rust, grundet fedt eller skidt – er faktum at WD-40 kan bruges til effektivt at fjerne de dele som har sat sig fast eller muligvis er frosset til.

Fjernelse af uønskede materialer

WD-40 kan ikke blot bruges til at fjerne skidt og snavs, men også labeler, tape, klistermærker og alt andet som muligvis ikke er ønsket.

 Smøring

WD-40 kan også bruges effektivt til smøring af genstande, grundet dens kapacitet til at holde fast på alle de dele som bevæger sig.

På baggrund af de mængder af opgaver som WD-40 multibrug productsortiment er i stand til at udføre, er det essentielt for dig ALTID at have dette produkt tilgængeligt!

WD-40 Specialprodukter

Udover det originalprodukt som udbydes af WD-40, har WD-40 også et specialprodukt som favner bredt og kan bruges effektivt i specifikke situationer. Her er nogle af de scenarier hvor WD-40 specialprodukterne kan benyttes:

Affedtning

Hvis du har brug for et produkt som fjerner fedt, bør du vide at WD-40 har en hel serie af produkter til dette formål. De affedtningsprodukter som udbydes af WD-40 er ikke kunne kraftfulde men sikre og nemmere at bruge på samme tid. Uanset om det er fedt eller skidt, kan WD-40 affedte hvad som helst!

De forskellige WD-40 sortimenter som du har brug for!

Silikone

WD-40 har udvidet sit produktsortiment til andre hårdtarbejdende formulare. Denne metode pletter ikke og er udsøgt til smøring. Det fungerer godt da det ikke tiltrækker fedt og beskytter mod fugt.

Når du tænker over alt det som WD-40 specialprodukterne kan tilbyde, er der så en grund til ikke at have dem stablet op i garagen? Tjek dens fulde potentiale på:  https://wd40.dk/specialist/

WD-40 Cykelprodukter

Selvom de andre WD-40 produkter kan bruges til at løse en masse problemer med din cykel, har WD-40 nu udvidet sit sortiment og lavet et produkt tilegnet vedligeholdelsen af din cykel. Uanset om du har brug for at rengøre din cykelkæde, smøre den eller beskytte den fra korrosion – kan du være sikker på at WD-40 cykelprodukter vil have noget som kan bruges til din cykel, og vedligeholdelsen af den.   I nedenstående afsnit er nogle af de produkter som findes i WD-40’s sortiment for cykelprodukter:

Alt-i-en Cykelvask

WD-40 alt-i-en cykelvask er en nem formular, som kan bruges til at fjerne alt slags skidt og smuds som muligvis forudsætter skade på komponenterne af din cykel, i det lange løb.

Kæderenser og Affedtning

Det er essentielt for din cykelkæde at være i en god tilstand for at din cykel kan køre som den skal, ikke? WD-40 kæderenser og affedtning kan bruges til at sikre lige netop det!

Alt-Slags Kædeslim

WD-40 Alt-slags kædeslim kan bruges til at smøre din cykelkæde under alle de slags tilstande den er kommet i. Uanset om forholdende er våde eller tørrer, kan du være sikker på at dette WD-40 produkt vil udføre magi under alle forhold!

Så, har du en cykel? Hvis svaret er ja, så har du BRUG for WD-40 produkterne fra dette sortiment! Tjek alle produkterne her:  https://wd40.dk/bike/