Din garageport er en vigtig del af dit hus. Mange af os bruger dem ofte som et sikkert sted for vores køretøjer og meget mere. Derfor er det helt vigtigt, at vi kender trinene til at opretholde dem, så de kan fortsætte med at fungere.

Fordele ved at inspicere din garagedør

Garagedør sikkerhed

Som tiden går, kan nogle af de vigtige sikkerhedskomponenter i dine garageporte mislykkes. Dette giver dem fejl og det kan blive farligt for dig selv og dine kære. En regelmæssig inspektion bør ikke tage for meget af din tid.

Hjemmesikkerhed

Dit køretøj er en af de mest værdifulde aktiver, du har. Dette gør det vigtigere for dig at sikre garagen er sikker nok. Nogle holder forskellige udstyr i deres garager, såsom cykler og andre personlige ting i deres garager. Derfor vil en garagedør, at fejlfunktionerne ikke giver dig tilstrækkelig sikkerhed.

Dette gør regelmæssige inspektioner af garagedør smørrelse vigtig.

Æstetik & Værdi

Generel slitage kan langsomt ødelægge dele af din garageport, før du selv bemærker det. Under en inspektion vil teknikere kontrollere internt eller eksternt slitage, som kan skade eller beskadige døren eller dens dele på et senere tidspunkt. At få døren kigget på, kan sikre, at din dør er i top stand.

Vedligeholdelse af garagedør

Stram hardwaren op

Garagedøren til et gennemsnitligt hus ville bevæge sig op og ned omkring mere end tusind gange om året. De forårsagede vibrationer kan gøre hardwaren løs og dermed føre døren til funktionsfejl. Undersøg alle rullebeslag og andre dele, som du måske har fået tabt. Stram alle de dele ved hjælp af en skruenøgle eller en nøgle, og du er god at gå.

Test garageportens balance

Garagedøren kan miste balancen, hvilket gør åbningen mere svær at åbne døren. Dette vil reducere åbnerens levetid.

Åbn døren manuelt til ca. halvvejs op. Det skal forblive på, hvis den ikke gør det, er fjedrene ikke korrekt afbalancerede. Ring fagfolk til at hjælpe dig med dette problem.

Smør de bevægelige dele ved hjælp af garagedør smørrelse

Ved at holde alle de dele smurt med garagedør smørrelse  vil der blive lagt meget på dets ydeevne og liv. Det bedste er, at du kan gøre det selv. Sprøjt nogle WD-40 på alle bevægelige dele og hængsler for at fjerne den gamle garageport smørelse og tilsæt noget smøremiddel.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.