Juletid er næsten her, og du er formentlig tænker på dekorationer. Du behøver ikke at bruge en masse, når du kan oprette indretningen selv. Ja, du kan gør det selv. Det er sjovt og det bedste er, at du kan gøre dette med venner og familie. 

Her er nogle nemme og fede DIY-indretningsprojekter til denne jul. 

Gør det selv  med mousserende julepynt 

Hvis du har nogen gamle pærer, kan de blive sat til god brug.  De kan bruges til at skabe nogle mousserende julepynt til at dekorere dit hjem. Tilsæt nogle lim til pærer ved hjælp af en børste og rul den i nogle farvede glitter (gør dette forsigtigt). Du ønsker at sikre, at glitter klæber til pærer, før du tilføjer mere. Loop en metallisk broderi floss og lim den til bunden af pæren.  Derefter dekorere dine vægge ved hjælp af dine kreationer. 

 

Gør det selv  med Vin Cork Angels 

Nogle vin kork engle er en anden stor indretning tilføjelse. Alt hvad du behøver for disse skønheder er nogle vin propper, træ bolde, bånd, sejlgarn, varm lim pistol, og nogle fine tippet markør. Tag de små træbolde og trække på ansigterne på dine engle til dem. Hvis du har nogle blusher, så kan du bruge disse til at skabe rosenrøde kinder. Hvis ikke, så kan du altid bruge nogle markør (skabe det look, du ønsker, at de har.) Lim engel hoveder til toppen af vinen propper ved hjælp af en varm lim pistol (gør dette omhyggeligt!). Binde et stykke garn rundt om halsen og også lave en sejlgarn loop. Fastgør den på bagsiden af kork og bruge nogle bånd til at lave buer. Efter dette, vedhæfte dem på bagsiden af kork til at give englevinger. Der har du det, nogle dejlige engle til at være en del af dit hjem. 

 

Gør det selv med Honeycomb Christmas Wreath 

Papirhåndklæde, malingsrør, og indpakning papir-det er alt hvad du behøver for at skabe til at dekorere din hoveddør denne jul sæson. Skær forsigtigt håndklædet, rørene og papiret i en to-tommers skive. Læg derefter en skål (ca. seks inches på tværs) på en flad overflade og lim stiklinger rundt om skålen. Brug en varm lim til at holde skiver til hvor deres sider mødes. Det er virkelig så simpelt. Du kan være så kreativ som du vil med hensyn til størrelse (det handler om præference.)  Hvis du vil aborre nogle Jingle klokker inde i hver af cirklerne-gå videre. Når du gør det selv, mulighederne er virkelig uendelige. 

Have det sjovt med dine kreationer. 

Køb WD-40 online