Hvis du søger nogle gør-det-selv tips til hjemmet, er der nogle super gode gør-det-selv opgaver som du kan begynde på.

  1. Gør det selv: Nemme VVS-løsninger

Du skal passe på følgende for at sikre en jævn strøm af vand gennem rørene.

Når du ikke tager sig af hvad du hælder ned i kloakken, begynder de at tilstoppe. Når du hælder fede eller olieholdige stoffer i afløb, strømmer de gennem vasken afløb sammen med varmt vand. Men så snart de forlader vasken køler de ned og begynder at størkne.

Derfor er det vigtigt at aldrig hælde fedtede eller fedtede stoffer ned i drænet som ost eller vegetabilsk olie. Men hvis du allerede har gjort det ved uheld, hæld varmt vand gennem vasken, så det strømmer længere væk. Du skal også muligvis tilføje rigeligt opvaskemiddel i vasken for at hjælpe opbygningen let løs.

På den anden side, når det kommer til afløbene af vores badeværelser, er hårene der strømmer ned i afløbene de største syndere. Du skal installere et hårfilter i brusebadet. Dette er noget du kan gøre på egen hånd. Du skal også tage silen ud og rense den i skraldespanden efter hvert bad eller en gang om dagen.

  1. Gør det selv: Aircondition Vedligeholdelse

AC er de vigtigste, men de mest forsømte, apparater i hjemmet, især når det kommer til vedligeholdelse. Vi bør regelmæssigt tage vare på dem, da de er de dyreste apparater til at reparere og endda dyrere at erstatte.

For at gøre det selv skal du først kontrollere kondensvandledningen, hvis vandet strømmer rigtigt ud. Så skal du tage filtre ud og se om de er rene nok. Rengøring af filtre er let. Bare læg dem under en vandstrøm, og du er god at gå. Beskidte filtre gør AC’erne mere arbejde og påvirker også luftens indendørs kvalitet negativt.

Hold indendørs og udendørs enheder fri for snavs og snavs. Et snavset system har større risiko for at bryde ned under kørslen, og bruger også mere energi på grund af at være ineffektiv.

  1. Gør det selv: Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse er vigtigt for at holde metaludstyr og apparater fri for rust og sikre lang levetid. Med WD-40 kan du også selv gøre det selv. Bare tag dåse med WD-40 spray og en børste. Sprøjt WD-40-formel i god mængde på det objekt, du skal fjerne rusten fra. Følg altid producentens retningslinjer, inden du gør det.

Brug derefter børsten til at skrubbe rusten af. Når du er færdig, skyll den med WD-40 for at vaske resten af ​​metallet væk. Efterlad et lag af WD-40 på emnet for at beskytte det mod rust.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.