Lifehacks er gode. De gør dit liv meget lettere. Med de rigtige DIY-tips kan du gøre næsten alt og spare meget af din dyrebare tid. Her er nogle kloge DIY-tips, der gør hjemindretning og renovering let og sjovt.

Maler du husets vægge?

Spild ikke vand ved at vaske rullerne og børsterne hver gang du afslutter en del og vente på den næste. I stedet kan du pakke børsten tæt ind i en plastikfilm, der hjælper det med at holde sig fugtig, selvom du efterlader det natten over.

Kan du ikke klippe en lige linje, når du skærer stoffer?

Tør en tråd fri fra stoffet og træk det helt ud for at danne en lige linje, som du kan følge for at klippe stoffet lige. Dette virker godt til linned og bomuldsstoffer.

Træt af en knirkende dør?

Sprøjt nogle WD-40 på dørhængslene, dette skal sortere det ud. Hold øje med dråberne selv!

Kan du ikke lide den overbærende duft af maling?

En stor DIY tip er at tilføje nogle teskefulde vanilje essens til omkring 1 og en halv liter maling. Det vil reducere lugten og forhåbentlig holde dig rolig.

Er det svært at trække en nål?

Du kan nemt gøre det ved at sprøjte tråden med hårspray. Det vil gøre tråden stiv og let at komme igennem nålehullet.

Vil skruerne ikke blive i deres plads?

For at forhindre skruerne i at løsne, skal du tilføje en dråbe eller to klare neglelak til hullet, inden du går på og færdiggør skruerne. Dette vil holde skruerne på plads og forhindre dem i at løsne sig over tid.

Går tæpperne stadig op på flisegulve?

Du kan holde dine tæpper på plads ved at sikre dem med et dobbeltbund. Ikke kun det, men vil forhindre dem i at glide her og der på glatte gulve.

Er gammelt olie spildt her og der?

Du kan bruge linolie for nemt at skrabe dem af. Gnid nogle linolie for gennemblødt i bomuld til malingspletterne. Det vil blødgøre dem op, og du vil nemt kunne skrabe dem ud ved at bruge noget mildt form.

Vil du lave et mønster på væggene?

En almindeligt anvendt og yderst effektiv DIY tip er at bruge maskeringstape til at skabe mønstre og stencils på væggene. Det virker overalt og vil heller ikke efterlade et mærke. Du kan gå så kreativ med det som du vil. Se frem til mesterværket i slutningen.

Er der synlige ridser på gulvbrædder eller træmøbler?

Lav en pasta ved hjælp af instant kaffe og brug lidt vand. Gnid denne pasta ind i ridserne og nicks. Vær tålmodig med det, som du måske skal anvende en række frakker for at dække området helt. Når du er dækket, skal du bruge nogle møbler polish til området for at fuldføre jobbet.

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 flerbrugsprodukt, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling om forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når du bruger WD-40 Company-produkter. Følg altid instruktionerne og følg de advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, hvad enten det er tip og tricks, eller hvis du bare vil vide mere om vores produktoplysninger, du kan finde alt det her.