En komplet guide Serviceeftersyn plæneklipperen

Sommeren er her – det er tid til lidt varme, solskin og masser af sjov. Med skole ud, og store vejr til at nyde, vil du ende med at bruge meget mere tid i haven. Mageligt i det grønne græs er en af livets simple glæder. Men det kommer med sin rimelige andel af hovedpine. At sikre, at din græsplæne bliver velholdt og trim er chef blandt dem.

De fleste plæneklippere tilbringer hele vinteren i opbevaring og som med nogen tunge elektronik, de er tilbøjelige til at rust og forfald, når ubenyttet. For at sikre, at du kan holde trit med din haven vedligeholdelse har vi samlet denne nemme guide til hvordan du rengør plæneklipper.

Nem vedligeholdelse

Den første ting at gøre er at tage et kig på ydersiden af dit plæneklipperen bemærke eventuelle overfladiske problemer. Slitage over tid kan forårsage bolte og skruer løsnes. Dele bliver for rusted og flaky og for dine klinger til at indsamle fast affald fra opskæring lange våde græs.

Rust

Rust kan fjernes gennem en slibeproceduren, ved hjælp af en pensel eller bore kan du hurtigt fjerne enhver løs maling. Dit næste skridt er at rense plæneklipper at komme af med enhver resterende fedt, som regel skylning med en stærk rengøringsmiddel vil være tilstrækkelig. Efter aftørring ned med en klud, pels den nøgne område med WD-40 for at undgå rust og andre fremtidige opbygning. Efter priming kan du gå videre og male de ramte områder.

Bolte

Det næste skridt er at komme til at arbejde på eventuelle løse bolte med en momentnøgle til at udøve det nødvendige pres for at få disse skruer som lun som muligt.

Fræserknive

Flytning ned til knivene, spray dit rene plæneklipper ned med en liberal dosis af WD-40, smøring af metal og bryde op nogen store ansamlinger af græs. Dette vil også forhindre rust opbygge efter fremtidig brug.

Nu er det tid til at tippe plæneklipperen. Før forsøger dette, fjerne tændrøret fra topstykket, nu vend forsigtigt plæneklipperen over på sin side og respekterer bladene. Rengør understellet med en stålbørste, fjernelse af de resterende rust og fastbrændte partikler. Du kan også bruge en plastic murske at øse ud noget græs, der måske stadig være klumpet inde i hætten. Når dine plæneklipper knive er fri for snavs, tørre dem ned.

Du kan også prøve at forsøge at skærpe dine knive der er færdige værktøjer til rådighed til dette formål. Men afhængigt af kompleksiteten af din plæneklipper, kan det være klogere at overlade en certificeret tekniker med denne opgave.

Tuning Up

For at få din motor arbejder ved maksimal effektivitet uden chugging og hoste, kan du deltage i nogle let arbejde at få de forskellige komponentdele spinder sammen.

Olieskift

En olieskift anbefales efter hver sæson, eller 50 timers brug. At tage sig af denne let rettelse, starte din motor til at lade olien inde varme op, lade den køre i et minut eller to og derefter slukke for den. Igen, fjerne tændrøret, så plæneklipperen ikke tændes ved et uheld.Nu Tør eventuelt støv og snavs du finde rundt i olien hætten for at forhindre noget af det falder i væk, WD-40 er perfekt til at forhindre enhver fremtidig rust eller snavs akkumulere og sikring af olie cap forbliver let at skrue. Placere nogen form for beholder eller klud under plæneklipperens krop til opsamling af fraløb og derefter anvende mod uret tryk til bundproppen mens vippe plæneklipperen omhyggeligt, så olien dræner ud.

Når du har ryddet motoren i gamle olie, vride ud det gamle oliefilter ved at dreje mod uret og erstatte det med et nyt, der passer specifikationerne for din motor. Spænd det placerer indtil du føler, at det kommer i kontakt med adapteren. Nu er du klar til at fylde din tank med ny motorolie.

Luft filter

Dit rene plæneklipper filter vil sædvanligvis være placeret på siden af maskinen fastgjort på plads med bolte eller skruer. Brug en skruetrækker eller skruenøgle få adgang til din filterrummet.

Afhængig af din maskine, kan du have et papirfilter bestemt til bortskaffelse og udskiftning eller en genanvendelig skum filter.

For et papirfilter, skal du skrue det gamle filter omhyggeligt for, at du kan huske, hvordan det er placeret. Så hovedet til den nærmeste butik for at finde en af samme model og gøre, for at sikre udskiftning funktioner og passer perfekt. Efter dette, skal du blot sæde det nye filter, og sæt afdækningen strammer den på plads.

For en genanvendelig filter, skal du vaske skum komponenter ved hjælp af et let rengøringsmiddel – omhyggeligt ikke at efterlade nogen rester, da disse vil være meget svært at komme ud. Sørg for, at disse er så presse fri for vand og tilstrækkeligt tørret ud, før man igen fastgørelse. Endelig påføre et tyndt lag af olie til de ikke-skum dele af filteret for at forhindre fremtidig støv opbygge. Sæt det i dets rum, og stram på filteret dækslet.

Tændrør

Ændring tændrøret på din ren plæneklipper til mindre teknisk kyndige. Det kan virke som en skræmmende opgave, men det kræver overraskende lidt tid og kræfter. Igen tændrørsledningen bør fjernes, før tørre ned området omkring tændrøret for at fjerne støv og snavs. Du kan fjerne tændrøret ved hjælp af et stik skruenøgle eller sokkel, som vil forhindre, at den revner, uanset hvor meget pres du anvender. Du skal blot dreje mod uret og skru den eksisterende stik.

For din udskiftning stik, det bedste sted at tjekke den butik, du har købt din plæneklipperen i første omgang, vil de som regel holde en handy forsyning af reservedele. Den nye stik skal muligvis justeres til at passe din plæneklipperen specifikationer. Der henvises til din manual for at finde den nødvendige mellemrum mellem elektroderne. Så brug et tændrør gauge til at justere din stik i overensstemmelse hermed, vedhæfte din justerede plug skrue det fast, men ikke for stramt. Endelig vedhæfte tændrørsledningen og du er færdig med tuning op.

Slap af

Som du kan se, at opretholde din haveudstyr er ikke så svært, alt det kræver er et par praktiske værktøjer til jobbet, lidt know-how og en fuld dåse WD-40, til at rense plæneklipper knive og forebygge rust. Med denne vejledning, bør du være godt på vej til en afslappende sommer i dit velplejet have.