Sådan rengøres en cykel, når tiden er knap

Ønsker du, at have en ren cykel? Hvis svaret er ja, så er der sandsynlighed for, at du muligvis overvurderer den tid, det kræves for et sådant arbejde. Hvad betyder det? Det betyder, at et cykelrengøringsarbejde kan udføres på ganske kort tid, forudsat at du har det rigtige sæt af værktøjer. Sådan gøres det:

Den beskidte opbygning

Når du er på udkig efter en ren cykel, er det første, du skal gøre, at fjerne den opbygning, der kunne have ophobet sig på overfladen af din cykel. For at opnå dete formål, er der en række forskellige veje du kan gå. Du kan f.eks vælge at rensgøre din cykel med en masse knofedt og en spand sæbevand ved din side. Eller du kan vælge noget, der er lidt mere specialiseret til jobbet … noget som WD-40 Bike Cleaner.

For en ren cykeloverflade er alt hvad du behøver gøre, at sprøjte WD-40 Bike Cleaner på overfladen af din cykel og give det lidt tid, før magien indtræffer. Når det er blevet efterladt i tilstrækkelig tid, skal du tage et rent stykke klud og tørre det af overfladen på din cykel. På grund af de vidunderlige egenskaber WD-40 Bike Cleaner har, er du sikker på at slippe af med alt smøremiddel, snavs og klister, som kan plage din cykel.

Det betyder at din cykel vil blive restaureret til sin rene, skinnende tilstand igen  Hvis snavset er stædigt, skal du muligvis gentage processen et par gange.

Cykelkæden

Når du har taget hånd om overfladen på din cykel, skal du også tage dig af din cykelkæde. Rengøring af din cykelkæde giver ikke kun visuelle fordele, men også funktionelle fordele. cykelkæden er en vigtig komponent i din cykels, mekanisme. Dette betyder, at hvis cykelkæden er i god stand og fungerer som den skal, så er der større sandsynlighed for, at din oplevelse med din cykel vil være behagelig.

Når det kommer til rengøring af cykelkæden, er det tilrådeligt, at du bruger en affedtningsspray på grund af, hvordan affedtningsmidler kan tage sig af alle former for snavs og klister. Men vidste du, at der er affedtningsmidler, der specifikt er fremstillet til at bruge, på din cykelkæde? F.eks er WD-40 Bike Degreaser blevet udviklet specielt til at afdække behovene i din cykelkæde. Det betyder, at du vil kunne slippe af med alt slags snavs og klister fra din cykelkæde. Alt du behøver gøre er at sprøjte WD-40 Bike Degreaser på overfladen af din cykelkæde og lade det side i et par minutter. Derefter skal du tage en lille børste og skrubbe det løsnede snavs og fedt af.

Smøring af cykelkæden

Når din cykelkæde er blevet affedtet, er det næste skridt at smøre den, så den kan udføre sit arbejde, så effektivt som muligt. Til dette formål skal du først lade cyklen tørre i solen i et par minutter. Når cykelkæden er tørret, skal du anvende et smøremiddel på overfladen.

Når det kommer til valget af affedtningsmidlet, er sagen den, at det ikke er så nemt, som det ser ud. Og hvorfor så dette? Jo fordi der er en lang række smøremidler, som kan bruges, afhængigt af de betingelser, som cykelejeren har at gøre med. Med det i tankerne har WD-40 forsøgt, at få alle baserne dækket.

WD-40 har tre cykelkæde smøremidler, som du kan vælge mellem: WD-40 Bike Dry Lube, WD-40 Bike Wet Lube og WD-40 All Conditions Lube (alle smørings betingelser). Det betyder, at uanset de omstændigheder og forhold, som en cykel ejer måtte have at kæmpe med, er faktum, at alle cyklister vil finde den rette smøring, efter eget valg med WD-40. Bortset fra at nyde godt af funktionaliteten i din cykelkæde, er der en række andre fordele, som smøringen også tilbyder. F.eks garanterer smøringen at beskytte din cykelkæde mod korrosion. Det ville vi alle elske, ikke sandt?

Gør din cykel stærkere

Når cykelkæden er blevet taget hånd om, er det tilrådeligt, at du bruger lidt mere tid på cykelens ramme. Vi ønsker alle for vores cykler, at de har en vis glans, ikke sandt? Hvis svaret er ja, er det tilrådeligt, at du bruger et poleringsmiddel for at få din cykel til at skinne mere. Når du anvender en sådan polering på overfladen af din cykel, er det samtidig vigtigt, at sikre , overflader som skivebremse rotorerne undgås. Efter påføring skal du bruge en blød klud at gnide med, for at få din cykel til at skinne.  Polering af din cykel gør også, at den er beskyttet mod mudder, næste gang du cykler en tur.

Det sidste ord

Når det kommer til at have en ren cykel, er det en bred misforståelse, at processen tager lang tid og koster mange kræfter. Med WD-40 og alle de andre cykelprodukter, som virksomheden har at byde på, kan du være sikker på, at dit næste rengøringsarbejde med din cykel, ikke tager nær så langt tid, som du havde forventet.