Når du taler om at rense spejle, er der en masse specialiserede produkter som kan bruges. Men, når du tænker over det, er det ikke en anelse fjollet at investere i et specialiseret produkt til et job så rudimentært som at rense spejle. Der er et hav af hverdagsprodukter som du kan benytte i stedet. For de vil give dig det bedste for pengene. Her er et par af dem:

Bagepulver

Når du snakker om rengøring, vil bagepulver være en af de kemikalier som du med sikkerhed vil støde på i de fleste situationer. Når du skal rense dit spejl, er alt du behøver at gøre, at tage en lille mængde bagepulver og drysse det over en dampet klud. Med den dampede klude, skal du skrubbe overfladen af spejlet.

Du skal også komme en lille smule vand på selve spejlet, mens du skrubber med den tørre klud, så du kan fuldføre jobbet effektivt med bagepulver. Når du er færdig og tilfreds med dit spejls glans, færdiggør jobbet med et tørt håndklæde. Dette vil give dit spejl en holdbar glans. Uanset hvor enkel proceduren lyder, så er det en af de mest effektive metoder til at rengøre spejle.

Eddike

Hvis der er en ting som kan hamle op med bagepulver, er det eddike. For at give dit spejl en udsøgt glans, er alt du behøver en blanding af hvid eddike og vand – begge i lige mængder. Det anbefales at du holder blanding i en spraydåse så den kan bruges nemt. Den hvide eddike skal sprayes på overfladen af spejlet for en effektiv rensning. Når du har sprayet en rigelig mængde af opløsningen på spejlet, tør det rent med et håndklæde.

Proceduren vil komme af med alt snavset fra overfladen af spejlet. Hvis der stadig er spor af snavs, anbefales det at du gentager proceduren. Denne metode kan bruges til at give dit spejl et glansfuldt look, men det vil muligvis efterlade en ”eddikeagtig” lugt. Hvis du er ok med det, så er dette en af de mest effektive løsninger til at rengøre dine spejle.

 Avispapir

Troede du at et avispapir kun kunne bruges til at læse med? Tro om igen. Du kan bruge avispapir til mange ting inklusiv at rense spejle. Alt du behøver at gøre er at krølle avispapiret indtil små bolde og omsvøb dem i vand. De gennemblødt avisbolde skal bruges til at skrubbe små cirkler på spejlet. Og… det er alt som du behøver for at effektivt kunne rengøre dit spejl.

Denne metode til at rengøre spejle med er en af de billigste metoder. Det kræver dog opmærksomhed. Hvorfor? Fordi avispapir muligvis kan efterlade blækmærker på glasset, og forårsage mere skade end fordele i processen. Dette er grunden til at det anbefales at du tester det på i et lille hjørne af spejlet, før du går i gang. Du bør kun bruge det avispapir som har det bedste materiale. På denne måde efterlades ingen mærker.

WD-40

En effektiv metode som du kan bruge er WD-40. Alt du behøver, er at spraye WD-40 på en klud indtil den er fuldstændig gennemblødt, og tørre spejlet med kluden. Og… det er det! Det er alt du behøver for at få dit spejl frit fra skidt og snavs.

En af de vigtigste fordele ved WD-40, udover det renser dit spejl, er også at det forhindrer det i at fugte til. Hvordan? Fordi WD-40 lægger et tyndt filmlag henover overfladen af spejlet. Dette beskyttende film, vil forhindre at dit spejl fugtes til indtil produktet er fjernet.

At rense spejle er kun en af de mange fordele som WD-40 kan tilbyde. En specialiseret spejlrens kan kun bruges til dette: at rense spejle. WD-40 på den anden side, kan tilbyde over to tusinde fordele som folk kan få udbytte af. Hvis du tænker over det, så er spejlrens ikke en af de mest sædvanlige benyttelser af WD-40. Når du tager det hele ind i perspektiv, må du indrømme at WD-40 er fantastisk!