Velkendte fejl du laver når du rengør dine spejle

At have rene spejle i badeværelset kan virkelig forvandle dit badeværelse udseende. Men ikke alle ved hvad de skal gøre for at få rene spejle.

Følgende er nogle velkendte fejl, folk gør sig, når det kommer til at rengøre deres badeværelse spejle, og hvordan disse fejl kan undgås.

Brugen af beskidte klude

En af de første fejl, vi gør os, når det kommer til rengøring af spejle, er at vi antager,  jobbet vil blive fuldført på bedst mulig måde med en snavset klud.  Det er helt forkert. Rengøringsklude er sjældent nogensinde rene, og der er derfor snavs tilbage på dem. Dette skyldes, at rengøringsklude ofte glemmes, når de er blevet brugt. Overførses gammelt støv til badeværelse -spejlene, ja så bliver de ikke rengjort korrekt.

Vi elsker Glasrensere

Glasrensere er ikke nødvendigvis de bedste produkter at bruge. De giver ofte flere problemer end løsninger. Du bør ikke forvente perfektion efter at have brugt dem, og derudover bliver du nød til at tørre alt snavs grundigt af dig selv. En masse knofedt er påkrævet for at få løst arbejdet korrekt.

Rengør i lige linjer

Hvis du vil have rene spejle, er det vigtigt at sikre, at du ikke efterlader mærker og linjer på dit spejl. Uanset om du vælger at bruge en rengøringsklud eller avis, vil du sandsynligvis gøre mere skade end gavn. For at sikre, at du rengør på den mest effektive måde, skal du rengøre på en organiseret måde. En avis vil lave en masse rod og vil ikke rense dine spejle. Hvorfor ikke prøve at tørre spejlene i lige linjer?

Brugen af de samme svampe

Mange af os er skyldige i at bruge de samme rengøringssvampe til vores håndvask i badeværelset, spejlene og toilettet. Hvis du gør dette, skal du stoppe med det straks, da dette skaber en alvorlig risiko for krydskontaminering. Det er stærkt tilrådeligt at bruge separate svampe til alle dine rengøringsbehov. For at dine svampe ikke bliver blandet sammen, så markér dem tydeligt. Glem ikke at holde dine svampe rene. Dette kan gøres ved mikrobølge dine svampe en gang imellem for at fjerne alle bakterier. Mens det er vigtigt at holde badeværelse spejlene rene, er det også vigtigt at være fri for bakterier

Glemmer at gøre spejlet modstandsdygtigt mod dug

Når du rengør spejlene i dit badeværelse, er det vigtigt for dig at tage de nødvendige forholdsregler, hvis du elsker at tage varme brusebade. Varme brusebade vil få dit badeværelse spejl til at duge op, men du kan rengøre dette med lidt barbercreme.

Alt du skal gøre er at anvende barbercreme på spejlets overflade og derefter tøre det af med et rent håndklæde. barbercreme danner en tynd film over spejlets overflade. Denne film vil give dit spejl et skummende udseende. Det vil gøre vidundere for dine duggende spejle efter varme brusebade. Derudover ved at udføre denne procedure, før du tager et bad, vil det medføre at spejlet ikke dugger til.

Hvis du ikke bruger WD-40

En af de største fejl, du kan gøre, når det kommer til rengøring af dine spejle, er hvis du ikke bruger vores magiske WD-40’s. WD-40 hjælper dig med at rengøre dine spejle og sørger for at de ikke dugger til. Derudover kan WD-40 bruges til tusindvis af andre formål og vil give dig meget mere værdi end de kommercielle glasrensere. For at lære mere om vores produkt, der vil forvandle dine spejle, (klik her) click here.