Du kan finde ud af, at din terrassedør ikke glider ad gangen. Dette skyldes højst sandsynligt en opbygning af snavs og snavs. Denne artikel vil have dig, så du kan rette op på dette.

 

Hvad skal man gøre, hvis din terrassedør ikke glider.    

  1. Patio døren vil ikke glide: Rens patio dørspor

Glidende terrassedøre har været kendt for at være magneter til alle slags snavs – om madkrummer, græs, bugs, dyrehår, støv, snavs – du hedder det. Din terrassedør glider ikke, hvis du ikke tager hånd om det.

Du bliver nødt til at begynde med at rydde op alle slags snavs rundt og inde i dine dørhængsler. Vi anbefaler, at du begynder med din støvsuger og derefter gradvis bevæger dig op til stive skrubbebørster. Du vil også opdage, at gamle tandbørster har magt til at arbejde vidundere. Hvis du ikke vil bruge det, så prøv en injektionsbørste.

Når alle større snavs er ryddet op, kan du gå videre og bruge en fugtig svamp til at rengøre over og inde i terrassedørshængslerne. Hvis du stadig tror at din terrassedør ikke glider effektivt, skal du prøve at åbne og lukke den et par gange.

  1. Fejlfinding Klæbrig glidende terrassedøre: Smør med WD-40

Din terrassedør glider ikke, hvis du ikke holder den smurt. Vi anbefaler at du forsøger at bruge nogle WD-40. WD-40 hjælper med at fjerne klæbrige rester, fedt, snavs og snavs.

  1. Fejlfinding Klæbrig glidende terrassedøre: Smør med WD-40

Hvis du ikke har bemærket før, vil der være 2 små huller i bunden af ​​din terrassedør. Disse er her for at justere rullens højde på din terrassedør og gå ubemærket, fordi de ofte er dækket af plastikpropper.

Fortsæt og fjern disse stik og brug forsigtigt en skruetrækker til at stikke gennem hullerne og stram eller løsn skruerne for at justere højden. Når du gør det, skal du forsøge at skyde døren fra side til side for at teste om dit problem er løst.

  1. Fejlfinding Klæbrig glidende terrassedøre: Prøv at rådgive en professional

Hvis du har gjort alt i din styrke og stadig vil din terrassedør ikke glide – så prøv at få hjælp fra en professionel. De skal kunne hjælpe dig.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.