Er du på udkig efter en cykel destination til din næste ferie, men kan bare ikke bestemme dig for, hvor du skal hen? Der er så mange vidunderlige steder for dig at udforske, mens du cykler gennem ørknen, bjerge, parker og meget andet. For at hjælpe dig har vi lavet en liste over nogle fantastiske cykelferie destinationer, som vi tror vil være perfekte til din næste ferie.

 

Grey County, Ontario Canada

Fem fantastiske cykelferie destinationer 

Hvad er der ikke at elske, når vi snakker om Grey County? Hvis du leder efter en fredelig cykeltur, så er dette stedet for dig. Du vil sætte pris på oplevelsen med den utrolige udsigt, samt naturen ved din side. Her tilbydes der mange stier og vejruter. Der er også mountain biking i området, så der vil være noget for enhver smag. Læs mere  her.

 

VIas Veredes (Green Ways), Spain

Fem fantastiske cykelferie destinationer

 

Et spændende projekt, der stadig formår at begejstre cykelelskere, Green Ways konverterede jernbaner til vandre- og cykelruter. Der er mindst 2000 km grønne veje i hele Spanien. Det er et sted du ikke må gå glip af, og det er uanset dit cykelniveau. Læs mere her.

 

Loch Lomond, Scotland

Fem fantastiske cykelferie destinationer

 

Overvejer du at tage familien med hen til en fantastisk destination fyldt med spænding? Loch Lomond, , i midten ude ved landet er kendt for sine cykelstier. Ikke kun det, men der er også Trossachs National Park som er centreret ved Loch Lomond. Oplev endeløse cykelruter. Få mere at vide her.

 

Tsitsikamma National Park, South Africa

Fem fantastiske cykelferie destinationer

 

Specielt for alle mountainbikere derude, vil denne park give dig mulighed for at udforske i stor stil,  i de varme temperaturer. De grønne skove ved Tsitsikamma blev opkaldt efter den gamle Khoi-sætning, der betyder ‘stedet med rigeligt vand’.  Det milde klima hele året giver dig mulighed for at få mest muligt ud af disse stier. God fornøjelse.

 

Dordogne, France

Fem fantastiske cykelferie destinationer

 

Dette sted er fantastisk for cyklister, med forskellige evner og med så mange iøjnefaldende cykelruter, er det et sted, du gerne vil besøge igen. Det er tæt på den gamle Vézère Valley som vil efterlade dig i ren begejstring. Nyd Sarlat Voie Verte, en flad cykelsti, der strækker sig 29 km frem til regionens hovedstad Sarlat La Canéda. Der er virkelig utrolig meget at opleve her.

 

Cykling er rigtig sjovt, især når det er på ferie. Hver af de ovennævnte steder er nogle af de muligheder du har, for din næste cykelferie destinationer . Uanset om du foretrækker at cykle i ørknen eller i bjergene, vil der være noget for dig. Cykel med glæde, på din ferie.