Formålet med at få en god kop te kan aflive efter en meget lang dag eller for at holde varmen på en kølig aften. Når du endelig sidder ned, er alle parat til at slappe af og få lidt te, er det sidste, du vil tænke på, hvordan du fjern te-pletter

Derfor, for at forberede dig til et hurtigt svar, denne artikel med at introducere dig til nogle effektive og nemme løsninger, der fjerner te-pletter fra tæpper. Du kan endda lave en pletfjernelsestest på en lille del af din polstring eller tæppe, som ikke er synlig.

 

Fjern te-pletter ved brug af tæpperens produkter

For det første skal du fjerne pletten med en klud, så det meste af væsken kan fjernes fra dit tæppe. Efter dette er gjort, hæld lidt vand på te-pletten for at fortynde det og forhindre yderligere skader.

Nu gå videre og anvend lidt tæppefjerner over det berørte område og skrubbe væk. Hvis pletten stadig er synlig, kan du bruge en blanding af eddike og vand gennemblødt i et tørklæde eller svamp over det berørte område. Skrub væk over pletten i ca. 5 til 10 minutter, før du skylder området med lidt koldt vand. Du skal se, at pletten er forsvundet.

 

Fjerne te-pletter med eddike

Her skal du skaffe dig en skål med bagepulver og drenge den ene ende af en klud i blandingen. Når kluden er fugtig, kan du påføre den direkte over det berørte område, før du skylder det med koldt vand. Hvis pletten ikke er fjernet fuldstændigt, kan du gentage denne proces fra begyndelsen, indtil pletten er helt forsvundet. Fjern te-pletter med eddike

Her skal du have en opløsning på ca. 57 gram hvid eddike og ca. 113 lunkent vand. Denne opløsning skal hældes i en flaske spray og sprøjtes over te-pletterne Når dette er sket, skal du skrubbe væk på området med en ren klud, indtil pletten forsvinder.

 

 

Fjern te-pletter med salt

For at gøre dette skal du først lægge en våd klud over teet, så alle resterende væsker kan absorbere. Når kluden har absorberet spildet, skal du placere en generøs mængde salt over pletten og derefter følge med en lille mængde klud sodavand. Dette bør efterlades i ca. 5 til 10 minutter før skylning med koldt vand. Hvis pletten ikke er helt fjernet, skal du gentage processen så mange gange som nødvendigt.

Med alle disse DIY pletfjerne metoder, vil du altid være klar til et spil. Nu har du en mindre ting at bekymre sig om!

 

Fjern te-pletter ved brug af WD-40

WD-40 kan bruges til at slippe af te-pletter fra dit tæppe. Ikke kun fra dit tæppe, men tøj, læder og meget mere. Alt hvad du skal gøre er at sprøjte lidt WD-40 på pletten. Giv det noget at arbejde i pletten og gnid det derefter af med en ren klud. Lad os vide, hvordan du går videre. WD-40 kan plette nogle materialer, så altid patch test først!

 

Der har du det, fem forskellige måder at hjælpe dig med at fjerne te-pletter fra dine tæpper derhjemme. Det er så simpelt.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.