Vi har alle prøvet, at tage toget hjem og sat os på det allerførste sæde for så, at finde ud af, at der sad et tyggegummi fast på vores yndlingsbukser. Det er dog ikke nødvendigt at gå i panik, som vi oftest gør. Der findes mange hurtige metoder til, at fjern tyggegummi fra tøj og denne artikel kommer ind på nogle af de bedste metoder. Her er de:

Har du nogensinde fundet dig selv siddende tæt på et sted, hvor der er tyggegummi? Heldigvis findes der mange hurtige metoder til, at fjerne tyggegummi fra tøj. Denne artikel giver nogle nyttige tips, som du kan begynde at bruge i dag. Her er de:

1. Fjern tyggegummi fra tøj: Frys tyggegummiet

Hvem havde troet, at det ville være så nemt, at fjerne tyggegummi fra tøj, blot ved at køle vores tøj? Alt hvad du skal gøre er at folde dit tøj med den forurenede del af stoffet, der er helt øverst. Mens du gør det, skal du sørge for, at tyggegummiet ikke spreder sig eller sætter sig fast til andre dele af stoffet. Bagefter skal du tage en plastikpose som du skal forsegle dit tøj i. Sørg for, at tyggegummiet ikke klæber sig fast på plastikken. Luk nu posen helt i, så den bliver lufttæt og læg den i din fryser. Efter et par timer skal du fjerne tøjet fra fryseren og posen også skrabe tyggegummiet væk med en smørkniv eller du kan bruge dine negle forsigtigt. Du burde nu kunne se tyggegummiet komme af ganske nemt.

2. Fjern tyggegummi fra tøj: Stryg tyggegummiet

For at være i stand til, at gøre dette, bliver du nødt til, at anskaffe dig noget pap og dernæst placere papet på dit strygebræt. Dette skal gøres for at sikre, at tyggegummi ikke klæber sig til dit strygebræt. Placer dit beskadigede stykke tøj på papet, så tyggegummiet berører det med fronten nedad. Der skal kun være et lag tøj, som du skal stryge over. Når dette er gjort, skal du indstille dit strygejern til medium varme og stryge over det område, hvor tyggegummiet sidder fast. Du bliver nødt til at fortsætte med at stryge, indtil tyggegummiet løsner sig. Løft derefter dit tøj op for at se, om tyggegummiet sidder fast på papet. En anden succesfuld måde, at fjerne tyggegummi fra tøjet.

3. Fjern tyggegummi fra tøj: Jordnøddesmør

At fjerne tyggegummi fra tøj kan også gøres ved at danne en belægning med jordnøddesmør over tyggegummiet, mens du sørger for, at alle de synlige sider er dækket. Dette virker, fordi jordnøddesmør består af nogle naturlige olier, som hjælper med at løsne tyggegummiet. Laget med jordnøddesmør skal sidde på i cirka 60 sekunder og ikke mere, da det ellers kan give dit tøj pletter. Når det har siddet på i 60 sekunder, skal du bruge en smørkniv, neglefil eller dine negle til at skrabe tyggegummiet væk. Du vil se, at fjerne tyggegummi fra tøj vil være ganske nemt. Du skal blot huske, at bruge en pletfjerner på dette område, da olierne fra jordnøddesmøret har en tendens til at efterlade pletter. Bortset fra disse metoder kan du også bruge kokosolie eller varme væsker, hver gang du tager metroen hjem og du skal fjerne tyggegummi fra dit tøj.

4. Fjern tyggegummi fra tøj med: WD-40

Vidste du, at noget WD-40 kan hjælpe dig med at fjerne tyggegummi fra tøj? Alt hvad du skal gøre er at tilføje en lille smule WD-40 til stoffet og gnide det for, at fjerne tyggegummiet. Vær tålmodig, det kan tage lidt tid afhængigt af skaden, men det burde virke. WD-40 kan muligvis plette nogle materialer, så foretag altid en test først

Fortæl os gerne, hvilken metode, der virker bedst for dig. Der har du det, fire gode metoder, der hjælper med at fjerne tyggegummi fra tøj.