Har du nogensinde fundet dig selv at sidde tæt på et sted, hvor der er tyggegummi? Nå vil du være glad for at vide, at der er så mange hurtige metoder til at fjern tyggegummi fra tøj. Denne artikel vil diskutere nogle nyttige tips, som du kan begynde at bruge i dag. Her er de:1.

1.      Fjernelse af tyggegummi fra tøj: Frys tyggegummi

Hvem ville have vidst at fjern tyggegummi fra tøj kunne være lige så nemt som at køle vores tøj? Alt du skal gøre er at folde dit tøj med den forurenede del af stoffet øverst. Sørg for, at tyggegummiet ikke smeder længere eller holder fast i andre dele af stoffet.

Herefter får du en plastpose til at forsegle dit tøj. Sørg for, at tyggegummi ikke holder fast i plastikkens tag. Luk nu posen helt, så den bliver lufttæt, og læg den i din fryser.

Efter et par timer skal du fjerne tøj fra fryseren og posen til at skrabe væk med en smørkniv eller endda dine negle negativt. Du bør bemærke, at tyggegummiet kommer let af.

2.    Fjernelse af tyggegummi fra tøj: Strygning af tyggegummi

For at gøre dette skal du skaffe dig en pap en plads på din strygebræt. Dette skal gøres for at sikre, at tyggegummiet ikke holder fast i strygebrættet. Placer dit skadede stykke tøj på pap, så tyggegummiet rører det med forsiden nedad. Der bør kun være et lag tøj at stryge over.

Når dette er gjort, skal du sætte jernet til mellemlang varme og jern over det område, hvor tyggegummiet sidder fast. Du bliver nødt til at fortsætte med at gøre det, indtil tyggegummiet løsner. Herefter løft dit tøj for at afsløre, at tyggegummiet var fast på pap. En anden succes med at fjerne tyggegummi fra tøj.

 

3.     Fjernelse af tyggegummi fra tøj: Jordnøddesmør

Fjernelse af tyggegummi fra tøj kan også gøres ved at danne en belægning på jordnøddesmør over tyggegummien, samtidig med at alle synlige sider er blevet dækket. Dette vil fungere, fordi jordnøddesmør består af nogle naturlige olier, som hjælper med at løsne tyggegummiet op.

Lag af jordnøddesmør bør forblive på i ca. 60 sekunder, fordi du kan for meget længe på det, kan plette dit tøj. Når det er sagt, skal du nu bruge en smørkniv, metal nagelfil, negle eller fingernegle til at skrabe tyggegummiet væk. Du vil se, at fjernelse af tyggegummi til tøj vil være meget nemt. Bare husk at bruge en pletfjerner på dette område, fordi olierne fra jordnøddesmør har tendens til at forlade en plet.

Andre end disse metoder kan du endda bruge kokosolie eller varm væske, når du tog metroen hjem, og du fjerner tyggegummi til tøj.

 

4. Fjernelse af tyggegummi fra tøj: WD-40

Vidste du, at nogle WD-40 kan hjælpe dig med at fjerne tyggegummi fra tøj? Alt du skal gøre er at tilføje lidt WD-40 til stoffet og gnide det for at fjerne det. Vær tålmodig, det kan tage lidt tid afhængigt af skaden, men det skal fungere. WD-40 kan plette nogle materialer, så altid patch test først!

 

Lad os vide, hvilken metode der passer bedst til dig. Der har du det, fire gode måder, der hjælper med at fjerne tyggegummi fra tøj.