Tilføjelse af betonopløser har været svaret på det ofte stillede spørgsmål – ‘hvordan fjerner man cement fra metal . Mørtel eller cement, når det sidder fast på køretøjer, udstyr, murværktøj og andre metalgenstande kan løsnes ganske nemt med en betonopløser. Dette skyldes, at disse produkter består af opskumningsmidler og æblesyre – som alene kan fjerne alle former for uønskede aflejringer af beton fra træoverflader, malede overflader, metal og glas.

Hvorfor har du brug for en betonopløser?

At ønske at rengøre murværk på grund af overskydende cement eller mørtel er en ting. Rengøring af alle redskaberne, som bruges til dette murværk, er noget helt andet. Betonopløsere er beregnet til at tackle det sidstnævnte problem. Spørg dig selv – har du udtværet beton på din trillebør eller dens dæk? Er du endt op med beton splatter på din vinduesramme? I så fald er du nødt til at få anskaffet dig noget betonopløser og noget WD-40.

Hvordan fjerner cement fra metal

Når betonopløseropløsningen er sprøjtet på den tilsigtede metaloverflade, begynder den at skumme op, der hvor opløsningen lander. De kemiske komponenter i disse produkter begynder derefter at reagere med mørtelen og nedbryde betonens bånd, som hærdede den først Efter påføring skal du give produktet noget tid, der kan være alt mellem 15 og 30 minutter. Når denne anbefalede mængde tid er gået, skal du tørre af eller skylle alle resterne væk på metaloverfladen. På den anden side kræver ødelagte plamager endnu et forsøg, hvis du ønsker, at slippe af med dem. Men bare rolig- du skal blot gentage processen, når den første påførelse er tørret ud. .

Hvor virker det ikke?

Som vi nævnte før, er betonopløsere beregnet til at stoppe betonets bindings egenskaber. Mens dette sker, vil du naturligvis ikke ønske at blødgøre områder, som skal være støttende og stærke. Netop af denne grund anbefaler vi, at du ikke bruger disse produkter på mørtel eller betonfuger, der er mellem blokke og mursten. Andre overflader, hvor det ikke dur, inkludere zink eller lamineret granit og marmor.

Sådan fjerner cement fra metal med WD-40

Når de først er hærdet, plejer mørtel og beton at misfarve og klæbe til metaloverflader. Fjernelse af disse misfarvede dannelser er et job for kemiske produkter, så som WD-40. Disse kemikalier er sikre, at bruge på metalgenstande, da de består af svagere syrer. Hvis du bruger kemikalier, som er stærkere, anbefaler vi, at du bærer briller og beskyttelsesbeklædning. Sammen med det har du også brug for et åndedrætsværn, da reaktionen mellem disse produkter forårsager nogle meget skadelige dampe.

Nu hvor du ved, hvordan man fjerner cement fra metal – behøver du aldrig bekymre dig med, at lave rod i dine hjemmeprojekter!