Jule er så tæt på. Det betyder at det bliver koldere. Gør dig klar med noget WD-40

Julen er lige rundt om hjørnet. Og som det er tilfældet hvert år, vil vejret ændre sig. Du kan finde dig selv at bruge mere tid indendørs, især med en hvid jul. Hvad skal du gøre indendørs? Bare rolig. Der er nogle fantastiske gør det selv projekter, som du kan prøve i år at tilbringe en god tid indendørs. Du vil også kunne finde ud af nogle fantastiske anvendelser af WD-40, som du måske ikke har kendt om før.

  1. Fjerne tyggegummi fra dit tæppe

Da det er feriesæsonen, har du sandsynligvis mange gæster. En ting du kan støde på er tyggegummi fast i dit tæppe. Men bekymre dig ikke. Med WD-40 kan du være sikker på, at alt bliver taget hånd om. I tilfælde af tyggegummi fast i dit tæppe, kan du bruge WD-40 til at fjerne det let, så du kan komme tilbage for at nyde din lækre julemiddag. (Altid patch test på et lille område først).

  1. Gør det selv pletfjerner

Når gæsterne kommer over ofte i feriesæsonen, er vi ofte tilbage med uønskede pletter. Det være sig te, kaffe eller andre ting, det bliver svært og tager tid at slippe af med disse pletter. Hvis nogen har spildt noget ketchup, kaffe eller te på dine tæpper eller møbler, kan du bruge WD-40 til at slippe af med disse pletter. Alt du skal gøre er at tage nogle WD-40 og bløde pletten med den i 5 minutter. Du skal bare begynde at fjerne pletten, og det skal komme ud med lethed. (Altid patch test på et lille område først, ikke på porøse emner, da produktet kan plette).

Disse er alle nogle nyttige måder, du kan bruge WD-40 til denne feriesæson. Hvis tingene bliver lidt rodet i denne feriesæson, skal du ikke bekymre dig. Du kan løse dem og blive afslappet igen. Nyd tid med alle dem, der er tæt på dig.

God ferie!

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når der anvendes WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.