Source: © qimono - Pixabay

Vedligeholdelse af en bil kan føre til, at du går over dine månedlige budgetter. Derfor er det en god ide at lære at lære at ‘gøre det selv’. Du kan spare penge på denne måde. Denne artikel vil introducere fem gør det selv bilreparationer, som du kan bruge fra nu af.

Udfyld ikke følgende opgaver, medmindre du er komfortabel med at gøre dem. Søg altid professionel rådgivning, hvis du er usikker.

1.     Gør det selv: Olieændring

Olieændringer har altid været en dyr og uundgåelig opgaveløsning for bilejere. Derfor er dette tip øverst på listen. Alt hvad du behøver for at gøre det, varme din motor op i nogle minutter (2-3). Det behøver ikke at være for varmt, så du undgår at brænde dig selv.

Når dette er gjort, skal du finde olieaflednings plugin og fortsætte med at dræne al den gamle olie i en pande. Når dette er gjort, er alt, hvad du skal gøre at udskifte afløbs plugin og fylde tanken med en ren og ny olie.

2. Gør det selv: Ændring af et fladt dæk

Dette gør det selv bilreparation måtte gøre det til vores liste, fordi et fladt dæk kan forekomme til enhver tid. Ingen ønsker at blive strandet i midten af ​​vejen. Øvelsen gør perfekt, så hvis du prøver dette ud et par gange – bør du kunne få det gjort.

Du skal bruge nogle forsyninger i din bil til dette. Disse vil omfatte et ekstra dæk, en skruenøgle og et stik. Træk ikke din bil ud ad indkørslen uden disse værktøjer.

3. Gør det selv: Ændring af tændrørene

Forhåbentlig bør du finde ud af at ændre tændrørene for at være en ganske enkel opgave. Alt du skal gøre er at finde tændrøret under hoodene på dit køretøj og tag ledningen af. Når dette er sket, skal du tage den gamle tændrør forsigtigt af og fjerne den med en ny. Endelig glem ikke at fastgøre ledningen sikkert på den nye. Du bør være god til at gå efter dette.

Hvis du også har brug for en rengøringsmiddel til din bil, så prøv nogle WD-40. WD-40 kan hjælpe dig med at fjerne kulstofrester og holder fugt væk fra tændrør og tændrørskabler.

4. Fjernelse af ridser fra dit køretøjs maling

Der er mange bil ridsefjernere derude for at prøve. Nogle er bedre end andre, men du ved ikke, før du tester dem ud.

Vi anbefaler, at du finder nogle, der er nemme at bruge og arbejder på dybe ridser.

5. Ændring af batteriet

Du kan måske finde ud af, at du skal ændre din bils batteri. Når dette er sket, skal du holde klemmen i en vis afstand væk fra batteriet og fjerne alle skruer. Når du har fjernet skruerne sikkert og sikkert, kan du sætte et nyt batteri ind i stolpen og tilslutte kabelklemmerne tæt.

Der har du det, nogle nyttige gør det selv-metoder, der skal hjælpe dig med at spare nogle penge.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.3

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.