Smykker er noget, kvinder ikke kan leve uden. Det bliver vores stolthed i alle de store begivenheder. De mest skræmmende øjeblikke er, når et af vores mest elskede smykkevarer begynder at miste sin glans. Det bedste er at tage sig af smykkerne. DIY (Gør det selv) er en gavnlig dygtighed og kan hjælpe os med at høste fordelene med vores smykker.

Der er flere måder at genoprette glansen af ​​guldsmykker på. Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke længere kan bruge deres smykker på grund af den falmede farve, skal du få guldpoleret gjort. Men før du går om at gøre det, er det vigtigt, at du kender alle de forskellige teknikker derude, der bruges til guldpolo.

Her vil vi angive alle de almindelige måder, hvorpå gulpoleringen er gjort. Det bedste er, at de fleste af dem kan gøres hjemme og det også uden at skulle bruge for mange penge?

Hvilke slags måder er dette, lad os tage et kig?

Smykker uden bakterier

Titlen skal være selvforklarende. Ting, du ville have brug for, er tandpasta, en gammel tandbørste, en ren tør klud og noget varmt vand.

Dyp smykkestykket uden ædelstene i en skål varmt vand og dæmp tandbørsten med det samme vand. Anvend nu en lille tandpasta til tandbørsten og skrubbe smykkerne godt og blødt. Du vil bemærke, at smykkerne langsomt mister sin svaghed. Fortsæt, indtil du er sikker på at du har renset det hele fint.

Når du er færdig, skal du dyppe smykkevaren i varmtvandsskålen igen for at få tandpastaen af ​​og tør derefter af med den rene, tør klud for at tørre.

Denne DIY-metode til guldpuds fungerer bedst for de smykker, der ikke har ædelstene eller andre ædelsten på den.

Smykker med bakterier

Brug af den sidste metode til smykker, der har ædelstene eller sten, vil ødelægge det, da det kan tage ædelsten væk. Derfor har du brug for en anden måde at anvende guldpoleret på de varer, der kræver mere pleje end de andre gør.

Ved denne metode bruger vi varmt vand, opvaskemiddel og et rent tørt stykke klud.

Først skal du tilsæt et lille opvaskemiddel til noget varmt vand i skål og omrør for grundigt at blande det op. Sæt derefter smykkestykket i skålen, så det er helt neddykket. Efter at noget tid er gået, tag det ud og tør det med den rene, tør klud. Der har du det, et gør det selv job godt udført.

Bonus tip til guldpolering

Hvis du ikke ønsker at bruge nogen af ​​de ovennævnte metoder til guldpoleret og brug for en endnu enklere metode, er her en bonusmetode for dig. Denne kræver kun en dåse WD-40 spray og to stykker ren tør klud.

Alt du skal gøre her er at anvende nogle af WD-40-sprayen på en af ​​de tørre kludstykker, og tør forsigtigt det falmede smykkeelement med det. I det næste og sidste trin skal du bare tørre det af med det andet stykke klud, og du er færdig. Sørg for at fjerne hele produktet, da WD-40 kan forårsage irritation af huden.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når der anvendes WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.