WD-40 har altid været en populær spiller i DIY (gør det selv) verden. De, der elsker, gør det selv, projekter er formentlig bekendt med dette produkt. Sådanne mennesker holder altid en sprøjtebeholder af WD-40 praktisk i deres biler såvel som boliger. Dette skyldes de udbredte anvendelser af denne magiske formel.

Eksistensen af et hvilket som helst andet produkt, der har disse mange anvendelser på samme tid, er yderst sjældent. De fleste entusiaster i DIY (gør det selv) ved, at der er over hundreder af anvendelser af dette fantastiske produkt. WD-40 er den første ting, der kommer til at tænke på, når man arbejder på DIY-projekter.

Mens WD-40 har hundredvis af anvendelser, vil denne artikel kun fokusere på nogle få af applikationerne:

Chrome polsk

Har du nogensinde bemærket din bils kromfrontgriller begyndende at miste deres skinne? Du behøver ikke at besøge en body shop for at få det fast. Da krom er klar som et spejl, ville selv den mindste opbygning falme det.

Alt i alt kan WD-40 hjælpe dig med at fjerne den opbygning, der ikke engang går væk med strømvask.

Fjern rust

Hvis du kan lide at gøre det selv (DIY), fungerer WD-40 som en god rustopløsning. Alt du skal gøre er at sprøjte nogle WD-40 på det rustede område og skrub det med en børste. Det ville genoprette det skinnende metal efter rengøring af rusten fra metallet.

Løs det som sidder fast

Sommetider sætter låsene sig fast, hvis de ikke bruges i et stykke tid. Du behøver ikke ringe til tekniker for at løse problemet, da du selv kan gøre det. Derefter sprøjtes en god mængde WD-40 i nøglehullet, såvel som enhver anden, eksponeret bevægelig del af låsen. Herefter sætter du nøglen efter et minut, og efter det bliver du overrasket over at se den magiske.

Fjerner knirken

For de fleste boligejere er de knusende døre en af ​​de mest irriterende ting. Bare rolig! Da WD-40 kan hjælpe dig med at slippe af med disse knirkerier også. Efter denne spray hænger nogle af det på døren og bevæger døren frem og tilbage i en hurtig bevægelse.

Rustfri, gør det selv

Hvis du ikke vil bruge for meget på rustbeskyttelse af et objekt, kan du bruge WD-40 til at beskytte det. Det danner et lag på metaloverfladen, hvilket hjælper med at beskytte det mod fugt i luften. Fugt er den vigtigste årsag til rust og korrosion.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen. 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.