Regelmæssig vedligeholdelse er nok det bedste tip til alle græsslåmaskiner. Det forhindrer flere problemer og forlænger hele dit udstyrs levetid. Selv med masser af vedligeholdelse af græsslåmaskinen, er den sædvanlige slid fra timer med klipning uundgåelig. Dette vil derefter øge chancerne for at der sker fejl når græsset bliver slået.

Ønsker du at lære nogle af de bedste tips til et græsslåmaskine fiks?

Hvis ja, så læs videre:

  1. Græsslåmaskine fiks: Du kan ikke trække i startsnoren

Dette sker typisk, når græsslåmaskine ens svinghjulsbremse er i indgreb. Dette er den stang, der holdes nede på græsslåmaskine en, og stopper motoren, når den slippes. Før du trækker tovet, skal du bringe motorens svinghjulsbremsebjælke helt ned.

En anden grund til at dette kan ske, er, når klippeklipper er tilstoppede med mange græsklipper. Hvis dette er problemet, så flyt din græsslåmaskine over til en hård overflade. Når din græsslåmaskine er slukket, og tændrøret frakobles, skal du begynde at rydde græsslåmaskines underside. Prøv at rydde alle de overdrevne græsklippere. Når først dette er gjort, giv startstanget et andet forsøg.

  1. Græsslåmaskine fiks: Den vil ikke starte

Hvis dette er dit problem, så prøv at fylde græsslåmaskinen med frisk gas. Dette skyldes, at den gamle gas nogle gange kan få maskinen til ikke at starte. Bortset fra dette kan det også være muligt, at tændrøret er afbrudt, snavset eller lige blevet tabt.

Det kan også være muligt, at græsslåmaskinens luftfilter kan være snavset. Hvis dette er tilfældet – er alt du skal gøre at rense og udskifte luftfilteret.

  1. Græsslåmaskine fiks: Den mister strømstyrke under bevægelse

Hvis dette synes at dette sker regelmæssigt, så er der chance for at den har et snavset luftfilter. Hvis du allerede har rengjort det, kan det også være mulig at dit tændrør er snavset. Hvis dette også er blevet renset, kan undersiden af din græsslåmaskine være blevet tilstoppet med for stort græs eller snavs.

Hvis alle disse ikke er problemet, er der en chance for, at dine græsslåmaskine kan være løs, bøjet eller måske blevet slidt over tid. Hvis dette ikke synes at være problemet, så kan du simpelthen klippe for højt græs. Prøv at løse dette ved at hæve klippehøjden på din græsslåmaskine.

  1. Græsslåmaskine fiks: Få fat på noget WD-40

Det er ret almindeligt, at forskellige komponenter i din græsslåmaskine har rustformationer over en periode. For at ændre dette, prøv noget WD-40. Giv maskinens komponenter ugentlige vedligeholdelse ved hjælp af dette produkt, og du bør ikke have et problem længere.

Så, der har du det. Et græsslåmaskine fiks. Gå videre og forbedre din græsslåmaskines nytteværdi med det samme!

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Firmaet af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.