Hvorfor du skal rengør din cykelkæde

Det siges,  du skal kende formålet bag et job, hvis du skal gøre jobbet ordenligt. Det er vigtigt, du husker at rengøre din cykelkæde, men ikke alle ved hvorfor det er vigtigt. Læs videre for at finde ud af hvorfor.

En dybdegående inspektion

Når der tales om at rengøre cykelkæden, er det en god ide, at du foretager en dybdegående inspektion af din cykels ydeevne og tid.

Folk har dog ikke altid meget tid til at lave en inspektion af deres cykel, derfor er det nyttigt at rengøre din cykel regelmæssigt. Når du renser din cykelkæde, skal du være opmærksom på selv den mindste detalje. Dette giver dig mulighed for at registrere potentielle problemer, der kan opstå. Noget som hjælper dig endnu mere, med at forhindre eventuelle, fremtidige problemer. Ingen vil have slidte bremseklodser, eller skifte-kabler som er i dårlig stand. Dette kan somsagt alt sammen undgås ved en dybtgående inspektion.

Rengør gearsystemet

Din cykels gearsystem skal være i en god tilstand, hvis du overhovedet planlægger at cykle. Dette er meget vigtigt, hvis du ønsker at forlænge din cykels livscyklus

. En ren cykelkæde vil gøre underværker for dig. Ofte er det der forårsager problemet med en slidt kørekæde, ophobningen af støvpartikler, som akkumuleres over tid. Den bedste måde at fjerne dem på er ved at rengøre dem alle med jævne mellemrum, så dit gearsystem ikke bliver fedtet til.

Resultatet vil være glimrende, fordi dit gearsystem vil fungere bedre i længere tid. En anden fordel er, at ved at forbedre din cykels ydeevne vil du også reducere vedligeholdelsesomkostninger forbundet med din cykel

Mindre støj

Er du træt af at høre de knirkende lyde fra din cykel? Hvis svaret er ja, så kan det være tid for dig, til at give din cykelkæde et omfattende rengøringsjob. Støv og mudder forårsager friktion, hvilket slider dine cykeldele hurtigere, samt får dem til at knirke. For at undgå dette, skal du rengøre din cykelkæde. Ved at gøre dette, fjerner du de knirkende lyde, samt mudder og snavs. Cykler, der kører godt, ser højst sandsynlig også pæne ud.

Beskyt din investering

Cykelkæden er den vigtigste del ved din cykel. Et flertal af cykelejer er klar over denne kendsgerning. Det er ofte grunden til, at der foretages store investeringer for at sikre, at den bedste cykelkæde købes. At få den bedste cykelkæde fra din nærmeste hardware butik er ikke nok. Du skal også opretholde standen på din cykelkæde. På den måde beskytter du din investering.

Hvordan din cykel performer, afhænger mere end noget andet,  af din cykelkæde, Ved at rengøre din cykelkæde regelmæssigt, vil det virkelig betyde en forskel for, hvordan din cykel performer. Vi er alle sammen i stand til at tage os af vores investeringer. (we use performer as a way of speakin g in danish)

Hvad du har brug for når det kommer til at rengøre din cykelkæde

Nok snak om hvorfor du skal rengøre din cykelkæde.  Det er også vigtigt at vide, hvordan du kan udføre jobbet. Der er en ubesværet måde til at klare jobbet med at rengøre din cykel.

Alt du behøver er noget WD-40. De tilbyder en dedikeret produktserie for at sikre, at der er taget højde for dine behov (fra rengøring af cykelkæden til smøring m.m). WD-40 bike cleaner (bike cleaner= Cykelrenser) giver dig de bedst mulige resultater, når det kommer til at rense din cykelkæde, så du har styr på det hele.