Have værktøj opbevaring og vedligeholdelse, en Instruktionsvejledning

Ilt og vand, to af de mest rigelige stoffer på jorden, der findes i luften – i vores have og i vores kroppe. Men for alle deres livgivende egenskaber, kan disse komponenter være en allestedsnærværende trussel i vores hjem gennem den dobbelte farerne ved korrosion og rust.

De fleste modtagelige for svækkelsen og nedbrydning forårsaget af disse trusler er vores haveredskaber. Ofte låst væk i opbevaring, og kun bruges på lejlighed. Vi kan ofte finde en gang skarp par havesaks sløvede eller en fuldgod topnøgle slidt væk og svækket med tiden.

Spørgsmålet om, hvordan man kan forebygge rust og hæmme korrosion i disse værktøjer er en presserende én. Så vi har samlet en praktisk vejledning om have værktøj opbevaring og vedligeholdelse for længst brug.

Oplagring

Når det besluttes de bedste metoder til have værktøj opbevaring er der et par store overvejelser skal holdes for øje.

Fra gulvet

Det er vigtigt at opbevare haveredskaber væk fra jorden; Beton og træ er ofte modtagelige for fugt fra jorden og atmosfæren. Omsætning med eventuelle metalstykker over en længere tidsperiode kan skabe kaos. For mindre områder opbevaring, anbefaler vi at investere i en god stiftplade. Det vil gavne din have opbevaring værktøj ved at gøre værktøjer let tilgængelige og samtidig holde dem væk fra gulvet.

Tørt miljø

Enhver lukket rum kan være en rugekasse for fugtige forhold. For at forhindre dette, er du nødt til at tage skridt til bevis dine værktøjer og atmosfære mod fugt. For eksempel vil værktøjskasser og andre hårde metalliske tilfælde for mindre værktøjer holde dem fra de værste virkninger af atmosfæren. Der bør holdes elværktøj opbevaret i deres originale emballage, for at forsegle dem ud mod fugt i luften.

Du kan også prøve at investere i temperatur- og klima kontrol til din have værktøj opbevaring. For at holde luften tørt og køligt for at beskytte mod nedbrydning affugtere er perfekt til dette.

Forebyggelse er den bedste kur

Ofte hovedparten af arbejdet med haven værktøj opbevaring arbejde foregår før de er låst væk. De fleste eksperter anbefaler, at før du lægger væk din metalliske redskaber for enhver længere periode, du tager hver enkelt værktøj og tørre det ned grundigt med en klud, for at fjerne enhver fugtig rest.

Lad dem sidde, luft ud og tørre før sprøjtning hvert værktøj individuelt med en korrosionsinhibitor såsom WD-40. Smøremidlet fungerer som en film beskytter skarpe klinger og metaloverflader mod fugt samtidig forhindre fremtidige rust.

Renholdelse og vedligeholdelse

Haveredskaber gemmes året rundt, mens deres anvendelser er normalt begrænset til årstiderne. Løvblæsere til efterår, vinter værktøjer til sne og andre for foråret og sommeren. For at opretholde effektivitet og beskytte mod farerne ved rust og korrosion årvågenhed er nødvendig.

For eksempel kan en praktisk tip til mindre haveredskaber er at fylde en stor jordovn gryde med rent snavs og derefter sprøjte det ned med WD-40, når du har beklædt snavs liberalt. Fald i noget værktøj er modtagelige for korrosion eller rust, vil dette forhindre en sådan opbygge og gør det nemt at fortsatte rengøring. Det eneste, der kræves, er, at du tager gryden ud af dets oplagring sted hver så ofte og tør værktøjerne ned med en tør klud. Det fungerer også som en praktisk skovl stativ.

Slibning Blades

Vedligeholdelse af integriteten af værktøjer, der anvendes til at skære, skråstreg og forskydning er en stor bekymring, der er få ting mere frustrerende end at skulle slippe af med en generende gren, eller har behov for at grave et hul og derefter have dine værktøjer bevise stumpt og ineffektiv.

For større værktøjer en mølle fil er redskabet til jobbet, nemt købes på ethvert isenkræmmer. Disse kan købes sammen med en let-at-bruge håndtag. Sikre dine værktøjer mod en stabil overflade, finde den bedste vinkel til at skære klingen. Og arbejde på det, indtil kanten begynder at skinne igen.

Mindre værktøjer kan skærpes ved hjælp af små diamant sten; Disse har alternativt grove og fine kanter,førstnævnte for at slibe skæret og sidstnævnte til formning af skarpe kant. Processen er meget ens. At sikre den mindre instrumentet er på en overflade med god friktion, derefter bruge grovere sten i den korrekte vinkel at skærpe indtil en ny klinge skinner igennem. Hvorefter den kan finpudset ved hjælp af den fine kant af stenen.

For klippere og saks, og et andet værktøj med komplekse bevægelige dele anbefaler vi smørende godt under anvendelse af WD-40 for at forhindre disse mekanismer sætter sig fast eller ruster. Som en skarp kniv er kun så god som dens håndtag.

Wooden Værktøj

Ofte underlagt opsplitning og revner, disse redskaber er nødt til at være sammen med passet for at forhindre dem i at bryde med tiden og slid. Det første skridt er at rense dit værktøj grundigt med en stålbørste, gnide væk akkumulerede snavs eller fedt der. Det næste skridt er slibning ned dine ru eller skaller træskaft med en medium til høj sandpapir korn, beskytter dig mod fremtidige splinter.

Som med alle andre haveredskaber den største fare her er vandskade, fugt nemt kommer i træ arbejder adskiller den fra indersiden. Igen en sund anvendelse af WD-40 kan virke som en korrosionsinhibitor, afskærmning den nyligt slebet træ fra atmosfæriske effekter.

Elværktøj

På grund af at være elektrisk i naturen med mange små bevægelige dele disse værktøjer er ofte sværere at passe. En af de vigtigste stykker af vedligeholdelse, du kan udføre i flere elværktøj erstatter kulbørsterne, der fungerer som ledere til disse små, kraftfulde motorer. Hvis dit værktøj er begyndt at gnist og synes at være ved at miste magten, er det en god satsning, at disse pensler bliver slibes ned.

For at erstatte disse pensler, først finde hvor de er opstaldet på din maskine. Denne vil sædvanligvis være under to sorte hætte dækker på hver side af indretningen.Rens væk af akkumulerede støv omkring disse, og brug en skruetrækker til forsigtigt løsne hver hætte. Da disse er normalt fastgjort med en fjedermekanisme, anbefales det, at du sikrer manuelt, før at skrue. Derefter kan du nemt trække ud hver børste, før du bruger en lille vakuum at rengøre inde i sin tomme rum. Ekstra børster kan nemt købes fra producenten af dit elværktøj.

Endnu engang sørge for at bruge WD-40 til at smøre bevægelige dele, hvilket forhindrer rust og beslaglæggelse, før opbevaring væk.

Pas på

Forstå, hvordan man passer, og gemme dine forskellige haveredskaber er en færdighed, der tjener dig godt hvert år. Med skiftende årstider og krav, kan du hvile i sikker forvisning om, at med dine nye færdigheder og hjælp fra WD-40 kan du forhindre rust og korrosion fra at bryde ned dit værktøj, før deres tid.