Knirkende døre kan være irriterende, da de kan gøre dig sindssyg. Mest sandsynligt er det en af de ting på to-do liste, som du ikke har helt fået rundt til bare endnu. Du vil blive glad for at vide, at du kan gøre noget ved det. Denne artikel vil diskutere mange måder, du kan ordne, at knirkende døren til din. 

Er du klar til at slippe af med denne plage? Så se nedenfor på nogle af de enkleste løsninger.

1. sæbe bar løsning til den knirkende dør

Typisk sæbe stænger indeholder animalsk fedt, der smører hængslerne af døren. Men det er vigtigt at undgå at bruge sæber, der bærer glycerin, da ingrediensen kan føre til rust af metal fastgørelse. Ideelt set bør du bruge økologiske eller hjemmelavede sæber, da de er rige på animalsk fedt og levere bedre resultater. 

Hvad skal jeg gøre? 

Direkte gnide sæbe stangen på den metalliske fælles af døren. Animalsk fedt fra sæben vil smelte på kontakten med metallet og smøre op hængslerne. (ikke mere knirkende dør!) 

Selv om dette er let at udføre, er det ikke så effektiv som andre løsninger. Faktisk varer sæbeopløsningen i 2-3 dage ved maks. 

 

2. Sprit nogle hårspray på døren fælles

Hårspray er kendt for at danne en polymer forsegling, når du sprøjter dem på hængslerne af en knirkende dør. Dette løsner hængslerne  og får dem bevæger sig uden nogen kiggede lyde. 

Hvad skal jeg gøre? 

Alt du skal gøre er spritz hårspray på en tomme afstand fra hængslerne. Åbn og luk døren for at se, om Sprayen har spredt sig eller ej. Hvis du stadig hører nogle knirkende, spray nogle flere og derefter kontrollere igen. 

Mens hårspray er en hurtig måde at reparere en knirkende dør, de er kun gavnlig på kort sigt. Denne løsning er effektiv til 10 dage eller mere kun, men de vil ikke permanent løse problemet med knirkende døre. 

3. Brug olivenolie til at fastsætte den knirkende dør nemt

Anvendelse olivenolie til en knirkende dør er en af de nemmeste måder at fastsætte knirkende lyd. Det er normalt findes i køkkener og virker effektivt i smøre en tør eller gammel dør, der er knirkende. 

Hvad skal jeg gøre? 

Brug en tom øjendråbe rør til at sutte i nogle af olivenolien  fra flasken og sprøjt det på hver af hængslerne på døren. Du kan også DAB en bomulds kugle i olivenolien og klemme olien på hængslerne. Skub og træk lågen for at sikre, at olien kommer overalt, og nyd en gnidningsfri dør. 

4. spray WD-40

WD-40 er et multiprodukt, der sparer dig fra besværet med at skabe hjem retsmidler. Den er designet med et præcisions spray system, der kan ordne de knirkende døre i dit hjem. Bare spray nogle på dørhængsel ved hjælp af den røde halm, og tør den overskydende med en klud. Til døre med indbygget snavs kan det være nødvendigt at fjerne Dørhængslerne og suge dem på WD-40. Den bedste del er du behøver ikke engang at bekymre sig om rust eller korroderende metal fastgørelse af døren. 

 

Nu, at fastsættelse af en knirkende dør er super let, behøver du ikke at frygte for det igen. Lad os vide, hvilken metode du har prøvet. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen.