Er du motorcyklist? Hvor længe har du haft din cykel? Alt du behøver er nogle grundlæggende værktøjer til at holde din cykel i tip-top form. En velholdt cykel vil være på toppen af sin ydeevne og ville også have en god levetid.

Her er et par ting, som alle motorcyklister bør huske på for at sikre, at deres cykler er godt vedligeholdt.

Motorcyklist tip: Kædespænding

Forkert kædespænding resulterer i en for tidlig slid på kædehjul og gearkasse. Derudover kan det være en årsag til grove gearskift og en snatch-y transmission. Desuden begrænser den bevægelsen af ​​bagfjederspændingen og begrænser kædernes levetid. Dette kan ødelægge kæden i midten af ​​en rejse, hvilket medfører stor ulejlighed.

Tjek din cykelmanual for at vide, hvordan man justerer cyklens kæde til passende spænding. Sæt spændingen og derefter husk at lægge lidt last på cyklen. Derudover kan du få nogen til at sidde på den. Dette vil simulere spændingen under en rejse og vil spænde kæden i overensstemmelse hermed.

Ejerens manual vil også indeholde de korrekte momentindstillinger for hver bolt relateret til kædespændingen. Drejningsmoment er den mængde kraft, der kræves for at spænde en bestemt bolt. Du skal være udstyret med relevant udstyr, der indeholder en momentnøgle for at gøre det med succes.

Når du er færdig med at indstille spændingen, glem ikke at smøre kæden. Alt i alt vil dette sikre sin glatte ydeevne.

Motorcyklist tips: Kølervæske

Som motorcyklist bør du vide, hvordan man kontrollerer kølevæskeniveauet på din cykel. Det er noget, vi ofte forsømmer, men tager kun et par minutter. Du skal muligvis også tjekke brugervejledningen for at finde, hvor kølevæskeudvidelsestanken er. Øvre og nedre niveauer er markeret på ydersiden.

Genopfyld kølervæsken om nødvendigt. Hvis du planlægger at hælde kølervæske gennem radiatorfyldningsdækslet, skal du sørge for, at motoren er kølig, inden du fjerner låget.

At ændre kølervæsken helt er ikke så svært. Som motorcyklist skal du have gjort det før.

Find dit aftapningsplugin, som normalt ligger tæt på vandpumpen. Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det, skal du se i brugervejledningen for at få den rigtige procedure til din cykel.

Når kølervæsken er drænet, skal du sætte aftapningspluginet i igen og derefter fylde kølevæskeflasken igen med en 50-50 blanding af kølervæsken og detroniseret vand.

Placer lågene tilbage og tag en lille tur. Kølevæskeniveauet ville være nede igen. Genpåfyld det igen.

Motorcyklist tips: Smøring

Smøring af alle bevægelige dele er nødvendig for en glidende cykel. En motorcyklist bør lejlighedsvist holde smøre kæden, suspensionen og alle andre bevægelige dele (undtagen hjul og andre dele, der behøver friktion til at fungere ordentligt). Rengøring af det gamle fedt med WD-40 og påføring af olie eller fedt igen.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen. 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.