Motorsave kan være meget nyttige og alsidige. De er almindeligt anvendt af husejere og fagfolk. De er overraskende blevet ret almindelige, fordi de kan være farlige, så vær meget forsigtig, når du håndterer en.  Ved at rense din motorsav, hjælper du med at forlænge deres liv. Men for dig at være i stand til at gøre dette-du har brug for at vide, Hvad man rengør en kædesav med.

Rengøring af forskellige dele og til, Hvad man rengør en kædesav med 

  1. Hvad man rengør en kædesav med– Rengørbenzin/brændstof tanken 

Først, Make sure strømmen til motorsav er slukket. 

Når du gør det, først bliver du nødt til at fjerne brændstoffilteret af motorsav ved at trække ud benzin tanken ved hjælp af fingrene. Dernæst bør du dyppe benzin tanken i et stærkt opløsningsmiddel til at opløse enhver form for stærkt forurenende stof ophobning. 

Desuden bør du også dræne ethvert brændstof, der har været i benzin tanken motorsav har ikke været i mere end 2 måneder. Endelig kan opløsningsmidler som lak tyndere, acetone og toluen anvendes her. 

  1. tændrør

Hvil din motorsav i oprejst position på enhver flad overflade og fjern dens tændrør fra enhver sokkel. Hvis du kan se eventuelle skrøbelige eller tørre sorte aflejringer på elektroderne på tændrøret, skal du bruge en fil til at fjerne dem. Hvis dette ikke hjælper, og tændrøret er bare for beskidt, så bør du overveje udskiftning. 

  1. Sådan rengør du en kædesav med-Rengørluftfilteret 

For at rense luftfilteret, skal du dreje hold på komponenten omkring 90 grader. Dette vil fjerne luftfilteret fra kædesaven. Nu gå videre og vaske luftfilteret med komprimeret luft eller endda suge det i varmt og sæbevand. Mens du gør det, skal du sørge for at tørre det, før du Fastgør det tilbage i motorsav. 

  1. gnist arrester

Denne komponent er placeret bag muffles og det har tendens til at få tilstoppet på grund af dampe fra udstødningen. For at rengøre det, skal du løsne skruerne med en skruetrækker og sprøjte det med en bremse renser. Men hvis du tror, at det er for beskadiget, vil du være bedre til at erstatte det. 

Pro tip: Brug WD-40 til rust beskyttelse og smøring 

Hvis du ikke ved, hvad du skal rengøre en kædesav med så hvorfor ikke prøve nogle WD-40? Nogle WD-40 kan hjælpe med at smøre din motorsavs kæde. Ikke alene vil dette produkt hjælpe dig med at få mest ud af din motorsav vinger, men det vil også fraskrive alle former for forurenende stoffer i en længere periode. WD-40 vil også beskytte din motorsav mod dannelse af rust. 

Der har du det-din motorsav er ren og klar til sit næste projekt. Bare husk at give din motorsav en god ren efter hver brug. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.