Hvilken cykelsmøremiddel kan du vælge imellem

Når du taler om ejerskab af en cykel, så er behovet for at sikre dens vedligeholdelse super vigtigt. For at passe på sin cykel skal den smøres med en cykelsmøremiddel. Her er nogle produkter du kan gøre brug af:

vådt eller tørt smøremiddel

Let olie er den bedste løsning når du skal køre i tørt vejr. Let olie kan komme ind imellem hængslerne på kæden, uden at tiltrække støv. Derfor vil der være minimal adgang for snavs og andet mellem kæden. Når du påfører olien, skal du presse en strimmel olie ned mellem kæderullerne mens du bliver ved med at dreje pedalerne bag ud. Der vil komme glimrende resultater ud at bruge let olie under tørre somre. Det vil dog ikke være lige så optimalt når vejret er vådt og fugtigt. På den måde vil det ikke komme som en overraskelse at du kun kan bruge let olie om sommeren i tørvejr.

Våd smøremiddel

Vi har allerede diskuteret at let olie ikke skal bruges under våde tilstande. Så hvilken kædeolie skal du bruge i stedet? Ifølge eksperter så skal du bruge tyk olie når du skal cykle i regnvejr. Det ryger nemlig ikke ligeså let af som let olie gør under disse forhold.

Hvis du er en af de mennesker som cykler i mudder, så bør du have dig en eller to dåser WD-40 cykelaffedter ved din side. Dette vil hjælpe dig med at rense din cykel efter din cykeltur.

WD-40 Cykel smøremidler

WD-40 har en række af smøremidler egnet til cykler, som kan bruges til samme formål som ovenstående. Uanset om det er sommer eller vinter, tørt eller vådt, så kan du være sikker på at WD-40 kan hjælpe dig! Vælg enten mellem WD-40 Tør Lube til cykler eller Våd Lube til cykler. De vil smøre din cykelkæde uanset miljø og vejrforholdene som du er oppe imod.

WD-40 har også WD-40 Alt i en Lube, for at sikre at alle cykelejere er godt dækkede ind under alle forhold!

 

Køb WD-40 online her!