De uendelige anvendelser af smøringsspray

Nogle gange er en smøringsspray virkelig alt hvad du behøver. De er intet mindre end en velsignelse, når det kommer til det daglige husarbejde. Men kun få af os ved, hvad smøringsspray går ud på. Med dette i tankerne er her nogle af de anvendelser, smøringsspray har at tilbyde:

Smøre døre

Uanset om du har en knirkende dør eller ønsker at beskytte dine dørhængsler mod korrosion, kan en smøringsspray tage sig af det hele. Alt du skal gøre er, at sprøjte smøremidlet så ofte som muligt på dørhængslerne, også vil der dermed blive taget godt hånd om rusten, samt frygten for rust.

Smøring af cykelkæder

Dem, som elsker cykler, vil fortælle dig, at cykelkæden er den mest værdsatte besiddelse på deres motorcykler. Hvordan en cykel performer har direkte forbindelse til kvaliteten og konditionens tilstand af kæden. Når det kommer til at opretholde din cykelkæde, kan det ikke understreges nok, at en smørespray har stor betydning her. En ren og smurt cykelkæde, vil opnå en hel del mere for dig end hvad en beskidt og tørret cykelkæde vil. Hvis din cykelkæde er i topform, så sparer du penge på at opretholde kvaliteten af din cykelkæde.

Manuelt betjente vinduer

Er du en af de personer, der stadig kører i en af de biler, der har manuelt, betjente vinduer? Hvis svaret er ja, så ville du vide, hvordan driften af de manuelle bilvinduer bliver en gene over tid. Et smøringsspray kan være til stor hjælp, i et sådant scenario, på grund af en normal spray vil bringe dine vinduer tilbage til en brugervenlighed med en finger.

Sneskovl

Er det den tid på året igen? Hvis indgangen til dit hus er dækket af et tykt, hvidt tæppe, på grund af vinterens velsignelser, så tag fat om en sneskovl. At skovle sneen er et hårdt arbejde, så hvorfor ikke gøre jobbet nemmere. Det anbefales at sprøjte sneskovlen med et smøremiddel, inden du bruger den til at kaste sneen væk. Dette forhindrer sneen i at side fast i din sneskovl. (Job/arbejde means the same)

Chassismøring

Mekanismer består af mange metalliske dele, som er i tæt kontakt med hinanden. Sådan en kontakt er vigtig, men det medfører også, at delene eroderer i løbet af noget tid. Dette resulterer i, at mekanismen bliver umulig at bruge. Affjedring og styreforbindelser slides ned, indtil de i sidste ende fejler. Anvendelsen af smøremidler kan derfor forlænge brugen af disse dele og mekanismernes manifold, på grund af, hvordan det begrænser unødvendigt slitage.

Lynlåse

Lynlåse har tendens til at tabe berøring, hvilket resulterer i en kamp hver gang du har brug for dem lynet op eller ned. En smøringsspray kan hjælpe dig med at holde lynlåse på rygsække, soveposer og tøj, som fungerer så smidigt som muligt. Alt du behøver at gøre er at sprøjte smøremidlet på glidelåsen, og de vil fremstå så godt som nye.

Sko

Skal du snart ud i sneen? Hvis svaret er ja, så er dine støvler sandsynligvis helt tildækket af sne, når du vender tilbage indendørs. En smøringsspray vil beskytte dine sko. Du skal bare sprøjte dem, før du går ud. Dine sko vil på den måde holde meget længere.

Pletter

Hvis du finder ud af, at du på tragisk vis har fået pletter på din nye skjorte, skal du ikke bekymre dig. Du skal blot anvende en smøringsspray på det plettede klæde. Giv det et par minutter, smid det i vaskemaskinen og pletten vil være væk.

Når man tager det hele i betragtning,kan vi fastslå, at smøremidler er intet mindre end livreddende. Du skal dog huske, at ikke alle smøringsspray bliver lavet ens. Hvis du ønsker at få det bedste ud af de smøringssprays der er at tilbyde, er WD-40 sprayen der klare jobbet