Brugen af en affedtningsspray

Kan gøre et rengøringsjob så meget lettere. Der er ingen grund mere, til at stirre på det trættende rod foran dig. Få fedtet til at forsvinde på de forskellige steder. Nedenfor er nogle eksempler på hvor en affedtningsspray kan bruges:

Køkkenet

Uanset om fedtet er på køkkenbordene, skabe, mikrobølgeovne eller andre apparater, kan en affedtningsspray opfylde alle dine behov. Hvis du nogensinde finder noget i dit køkken, som du synes er svært at fjerne, skal du sprøjte nogle affedtningsmidler på det. Før du tørrer det med en rengøringsklud, skal du fjerne fedtet med forsigtighed. Pas på at du ikke forurener din mad og drikkelse, når du gør det!

Badeværelset

Er du bekymret for vedligeholdelsen af dit badeværelse? Hvis svaret er ja, kan en affedtningsspray være det, du har brug for. Det er ligegyldigt, om det er forstørknet klister, som sidder fast på badeværelset skabene eller endda på badeværelse kabinetterne. Fedtet vil være væk, og overfladerne bliver så gode, som nye.

De søde kæledyr

Så dejlige, som kæledyr nu er,  kommer de med deres eget rod, uanset hvor meget du træner dem. Hvad end det drejer sig om opkast, afføring eller urin – det er noget, der skal ryddes op. Dog er der ingen grund til at bekymre sig om det. Brug en affedtningsspray og fjern alle disse pletter. Ingen grund til at være sur på dit kæledyr, rodet er væk.

Vinduerne og persiennerne

Kender du det, når dine vinduer er fyldt med snavs, især når vejret er lidt for støvet? Hvis svaret er ja, kan du gøre brug af et affedtningsmiddel for at fjerne, akkumuleret skidt og snask. Derefter kan du tørre vinduerne af med en ren klud. Så nemt er det. Prøv det også på dine vinduesgardiner. Det virker.

De fedtede værktøjer

Værktøjer er gode, men det væsentlige er, at de bliver brugt sporadisk. Taget i betragtning, hvordan de normalt klare et job, som værktøjer nu en gang gør, er det en kendsgerning, at de skal affedtes regelmæssigt efter brug. Derudover skal de holdes velholdt for at gøre deres arbejde effektivt. Det er her,  affedtningsmidler kommer ind i billedet. Uanset om det er et rudimentært vedligeholdelsesarbejde, eller et grundigt rengøringsarbejde efter en kompleks operation, har affedtningsmidlerne fået alle baserne dækket.

The Greasy Pots

Har du for nylig lavet sydende sovs som havde en tendens til at sætte sig fast?  bunden af din beskidte madlavningspande var roden til dette. Hvis du ikke er i stand til at rense resterne fra gårsdagens måltid væk fra bunden af din madlavningspande, så har du måske brug for et affedtningsmiddel. Alt du behøver at gøre, er i denne henseende at anvende affedtningsmiddel til den fedtede bund af dine pander og give den lidt tid til at udfolde sin magi i Kort efter vil du være i stand til nemt at skrabe fedtet af med en fugtig klud. Husk at du ikke må lave mad i pander, uden at vaske dem grundigt først. Et affedtningsmiddel kan bruges på mange måder, men det er ikke spiseligt.

Tekstiler

Er du en sygeplejerske, som tit får blod på tøjet? Hvis svaret er ja, kender du til kampen der hersker med at få disse pletter af dit tøj(tekstiler/Tøj are the same). Dog kan en affedtningsspray anvendes til at forenkle/simplificere det hele. Anvendelse af affedtningsmidlet på området af tekstilet, der er gennemblødt i blod, vil hjælpe med at løfte pletten fra dit tekstil. Vask tekstilet lige efter og fortsæt med at gentage processen flere gange for at sikre, at alle pletterne er væk.

Det magiske WD-40

Der har du det. Affedtningsmidler gør stort set det hele for dig. At vælge en god affedtningsspray kræver en masse forskning og penge til at prøve dem ud. WD-40 Specialist Degreaser kan bruges til utallige funktioner. Hvad end det er rustforebyggelse eller værktøjsopbevaring, som du er på udkig efter m.m (m.m means med mere, which means with more. We write that a lot in danish, if the products has more functions) , så er WD-40 din ven. Test altid produktet på et lille område først, og læs producentens retningslinjer, hvis det er relevant.