Når vi siger rent mester, snakker vi ikke kun om en slags ren herre her. Der er flere typer, der kan hjælpe med at holde din båd trailerens låse rene og funktionsdygtige. Hvis du vil beholde din båd trailerens låse og dens øvrige dele i korrekt funktionsdygtig rækkefølge, kan du bruge flere forskellige typer produkter.

Rengøringsmesterprodukter

Her er et par produkter, som du kan mærke som ren mester for deres evne til at rengøre din båd trailerens låse:

1.     For at være rengøringsmester bør du skrubbe

Før du kan begynde at bruge et af nedenstående produkter, skal du skrubbe din båd rent. Skrub alle rustfrit overflader af din båd trailer, herunder låse. For at skrubbe din båd skal du have sandpapir og en stålbørste. Før du skrubber, kan du anvende WD-40 på den, en metode, som du også kan bruge til at fjerne rust.

2.     For at være rengøringsmester bør du bruge citronolie 

Fokus ikke bare på båsens låse, men bekymre dig også om at holde båden indvendig. Du kan bruge citronolie til at tørre træoverflader. Citronolie vil forvandle dit interiør, så det bliver frisk og nyt.

3.  For at være rengøringsmester bør du bruge hvid eddike 

Hvid eddike har altid været en go-to ingrediens for de fleste mennesker, der foretrækker at bruge daglige ingredienser, der er let tilgængelige i skranken for at rense deres bådtrailer. Du skal tilføje en kop vand til en kop eddike og blande for at skabe en rengøringsløsning. Brug den til at rengøre indersiden af ​​din båd trailer. Det vil fjerne muggens vækst og desinficere hele din båd. Det kan også bekæmpe rust fra låse.

4.    For at være rengøringsmester bør du bruge bagepulver 

Bagepulver kan fjerne rustfri overflader. Hvis din båd trailerens låse har rust, lav en pasta ved hjælp af bagepulver og vand. Blandingen skal være tyk. Hvis det ikke er tilfældet, tilføj mere sodavand. Spred den tyk blanding på låsene, lad den sidde i et par minutter, og skru dem derefter rent.

5.     En rengøringsmester bør bruge WD-40 

Du kan bruge WD40 til at rengøre både indvendig og udvendig af bådtraileren. WD40 kan fjerne rust fra bådens låse og forhindre korrosion. Det kan arbejde på en række forskellige overflader som flisebelagt, glas og rustfrit stål.

6.     For at bruge rengøringsmester bør du bruge

Har du set annoncer, hvor de hældte koks på toilettet og skrubbet det? Koks forlod toilettet meget ren! Du kan købe Coke fra din lokale butik og bruge den til at rense rusten fra din båd trailerens låse og andre mekaniske dele, såsom møtrikker og bolte. Men en ulempe ved at bruge cola er, at det er klæbrigt. Selv om det vil gøre jobbet, vil det være svært at fjerne det, men som en ren mester kan det helt sikkert gøres. Hvis du ikke har noget imod at lægge lidt ekstra indsats, skal du gå videre og bruge cola.

Hvis du vil beholde din båd trailerens låse såvel som dens indvendige og udvendige udseende helt nye, kan du bruge nogen af ​​disse produkter til ikke at være den bedste rene mester du kan være.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.